MIDEA HD-413RN

Intr-o lume bazata pe aparente, castiga mai mereu brandurile cunoscute care produc produse de top. Insa, noi ne dorim sa schimbam putin regulile jocului. Astfel, va prezentam o combina buna, care vine cu dotari inteligente, dar care nu apartine unui brand foarte cunoscut. Este vorba despre producatorul MIDEA, care castiga tot mai mult teren si care isi impresioneaza utilizatorii cu dotari inteligente. Iar produsul pe care ne-am dori sa vi-l prezentam este MIDEA HD-413RN, genul de produs care surprinde atunci cand vien vorba de doua aspecte: design si performanta. (Doar acum la reducere)

MIDEA HD-413RN

Despre MIDEA HD-413RN

La capitolul design vorbim despre un model placut vizual, dar care nu se remarca foarte mult, datorita culorii neutr si usor de asortat. In schimb, volumul este unul peste medie. Vorbim despre 305 L, un volum incapator chiar si pentru cei care au de asezat in interiorul combinei provizii de mancare.

MIDEA HD-413RN
Combina frigorifica MIDEA HD-413RN, 305l, Clasa A++, H 188 cm, Inox

Dincolo de asta, in cazul modelului MIDEA HD-413RN dimensiunile sunt potrivite. Asta inseamna 188 cm inaltime, ceea ce nu este mult, dar ncii putin. Culoarea este cea a inoxului, o nuanta placuta si atractiva. Este mai degraba o nuanta moderna, care aminteste de progres si care pune in evidenta usoara eleganta a produsului.

Despre MIDEA HD-413RN

Combina frigorifica MIDEA HD-413RN – toata lumea vrea sa afle ce performante ofera MIDEA

Citeste si despre Liebherr CNbe 4313

In cazul combinei frigorifice MIDEA HD-413RN vorbim si despre o clasa deosebit de economica in ceea ce priveste consumul de energie electrica, un aspect deosebit de important pentru cei care vizeaza acest detaliu. Mai precis, este vorba despre A++. Aici observam ca se aplica principiul celor de la „Midea” care spun ca „Make yourself at home”. Cu alte cuvinte, prin acest slogan ei indeamna utilizatorii sa se simta ca acasa, in timp ce folosesc produsele lor economice si de calitare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si desi Midea si implicit produsul nostru MIDEA HD-413RN nu sunt foarte populare in Romania, putem vorbi despre o istorie destul de bogata a brandului, in ceea ce priveste producerea electrocasnicelor. Mai precis, Midea se numara printre cei mai mari producatori din lume, fiind o companie de origine chinezeasca. Insa, sucursale sale se intalnesc in intreaga lume, incercand incet, incet sa patrunda si pe piata romaneasca de profil.

Sistemul de functionare al combinei este de tipul Total No Frost, ceea ce inseamna ca se aplica atat in cazul congelatorului, cat si al frigiderului, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa le mai dezghete. Astfel, MIDEA HD-413RN vine cu un prim avantaj: economisirea de tip.

Citeste si despre Samsung RB37J500MSA/EF

Functia de Super Racire este si ea prezenta si presupune o foarte rapida racire a alimentelor, prin intermediul unui volum mare de curenti de aer. Iar aceasta intra in functiune inca de la prima pornire a combinei. Asa ca, din nou, iata un principiu promovat de Midea: rapiditate.

Functia de Super Raciere are un echivalent si in cazul congelatorului, fiind vorba de Functia de SuperCongelare. Compartimentele congelatorului reprezinta un mare plus, deoarece ele ofera libertate deplina in orginarea alimentelor lor, dovedindu-se incapatoare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prospetimea garantata de MIDEA HD-413RN este maxima, performantele de conservare fiind si ele ridicate. Dincolo de asta, consumul este redus deoarece Midea face parte din clasa A+ si consuma cu 20% mai putin decat combinele din clasa A. Si totul la un pret foarte modest.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply