Liebherr CNbe 4313

Pentru cei care isi doresc combine frigorifice eficiente, o solutie buna este modelul Liebherr CNbe 4313, un produs cu o calitate incontestabila si atribute care depasesc tiparele clasice. In ceea ce priveste acest model, putem spune ca el se remarca mai intai printr-un design diferit. Majoritatea combinelor sunt albe, negre sau gri. (ACUM la reducere)

Liebherr CNbe 4313

Despre Liebherr CNbe 4313

Insa, pentru combina frigorifica s-a ales o nuanta de bej, foarte placuta, aceasta capatand o tenta vintage, atragatoare. Asa ca nu este deloc de mirare faptul ca modelul isi gaseste loc chiar si in bucatariile in care intentionat s-a folosit mobilier de calitate cu tenta vintage.

Liebherr CNbe 4313
Combina frigorifica Liebherr CNbe 4313, 304 l, Clasa A++, No Frost, H 186 cm, Bej

Si desi produsul are acest aspect, atributele sale raman moderne. Astfel, sistemul No Frost este prezent si vine cu o multime de avantaje. In primul rand, el face ca alimentele sa fie racite bine si nu inghetate. In al doilea rand el are grija de intreaga functionare a dispozitivului, astfel incat acesta sa nu-si dezamageasca utilizatorii. Vorbim in cazul acestei combine despre o eficienta energetica, fapt care o situeaza in clasa A++.

Despre Liebherr CNbe 4313

Ce reuseste sa aduca in bucataria utilizatorului un produs eficient precum Liebherr CNbe 4313?

Citeste si despre Samsung BRB269999WW/EF

Vorbim pe de alta parte despre ideea de prospetime, un aspect tot mai cautat de catre iubitorii de fructe si legume, dar si de cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Si este firesc sa fie asa. Pe de alta parte, nimeni nu vrea sa risipeasca. Toti utilizatorii isi doresc calitate in ceea ce priveste fructele si legumele, adica un mediu de pastrare care sa prelungeasca perioada de pastrare a acestora. Iar in cazul modelului Liebherr CNbe 4313 acest lucru se remarca imediat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Exista un compartiment special creat pentru produsele usor perisabile, astfel incat perioada de conservare a acestora sa fie vizibil imbunatatita. Din punct de vedere al sistemului de racire, acesta este de tipul DuoCooling. El foloseste doua circuite care lucreaza independent, unul in cazul frigiderulu, altul in cazul congelatorului.

La toate acestea se adauga un panou electric, ce permite un control usor al modelului Liebherr CNbe 4313. Acesta are un afisaj digital si ofera utilizatorului informatii despre temperatura care este setata in interiorul combinei. Iubitorii bauturilor reci au un motiv in plus de bucurie, deoarece raftul special conceput pentru stile asteapta sa fie pe deplin folosit. Ba mai mult, printre dotari exista si o tava pentru gheata.

Citeste si despre ELECTROLUX EN3790MOX

Nivelul de zgomot al modelului este de 42 Db, ceea ce nu este mult, dar nici putin. Usile sunt reversibile, fapt care permite o deschidere atat in partea stanga, cat si in partea dreapta.

Mai mult decat atat, calitatea brandului se cunoaste imediat in cazul combinei prezentate. Iar asta pentru ca producatorul este specializat in industria producatoare de combine si vine cu o experienta de peste 60 de ani in industrie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, nu putem spune decat ca acesta este excelent stabilit. Liebherr CNbe 4313 este genul de produs care castiga prin design, dar si prin dotarile moderne care o situeaza in categoria alegerilor de top ale utilizatorilor. Asa ca investitia merita efortul financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply