ELECTROLUX EN3790MOX

De cele mai multe ori alegerea unei combine frigorifice se dovedeste a fi un proces destul de greu. Asrfel ca, este nevoie sa cunoasteti mai multe informatii despre un astfel de aparat electrocasnic pentru a face o alegere care sa merite. Un model care isi merita locul in bucataria dumneavoastra fara doar si poate este combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX, un model demn de a fi achizitionat. (cea mai buna oferta AICI)

ELECTROLUX EN3790MOX

Despre ELECTROLUX EN3790MOX

Acest produs se remarca prin latime care masoara 59.5 cm, fiind destul de buna. Este ceva mai inalt avand o latime de 200.5 cm.

ELECTROLUX EN3790MOX
Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX, 334 litri, Clasa A++, No frost, Display LCD, H 200 cm, Inox antiamprenta

Clasa climatica a acestei combine frigorifice este SN-N-ST-T, aceastea fiind destul de bune pentru a aseza aparatul acolo unde aveti nevoie. De asemenea, trebuie spus faptul ca sistemul sau de dezghetare este automat, acesta fiind unul destul de bun.

Despre ELECTROLUX EN3790MOX

Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX – cateva informatii despre sistemele moderne pe care le incorporeaza acest produs

Citeste si despre Sharp SJXE680MBE

Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX include sistemul de dezghetare este unul automat, ceea ce il face usor de utilizat. Combina frigorifica este moderna si include tehnologia TwinTech® aceasta fiind importanta pentru a mentine un nivel cat mai bun pentru a pastra alimentele intr-un mod cat mai bun. Intelligent No Frost este tehnologia care va ajuta sa pastrati alimentele proaspete un timp indelungat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul MultiFlow va asigura prospetime ideala a alimentelor indiferent de locul in care veti pastra alimentelor. Acest sistem este cel care pastreaza alimentele proaspete printr-un flux eficient de aer care va pastra alimentele astfel incat acestea sa isi poata mentine gustul si aroma cat mai mult timp.

Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX functioneaza pe baza sistemului de racire tip No Frost. Ce inseamna acest lucru? Acest sistem face referire pastrarea valorii nutritive, a aromei si culorii alimentelor printr-un aer rece, nicidecum prin inghet. Despre sistemul Intelligent No Frost trebuie spus ca functioneaza prin combinarea a doua sisteme de aer rece, dar si umed. Compartimentul de deasupra este frigiderul care include temperatura stabila, precum si umiditate. Compartimentul de dedesubt impiedica acumularea ghetii, acesta fiind congelatorul.

Citeste si despre Gorenje FH331Wl

Prepararea mancarurilor delicioase se realizeaza cu ajutorul alimentelor proaspete care au gust, aroma si vitaminele necesare. Tocmai de aceea, o astfel de combina frigorifica va pastra alimentele corespunzator astfel incat mancarurile sa fie cat mai apetisante. Umiditatea aerului si temperatura sunt caracteristicile de care depinde prospetimea alimentelor. Combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX include sistemul inteligent CustomFlex. Acest sistem presupune că spatiul de depozitare a alimentelor sa fie ajustat asa cum va doriti. Spuneti adio spatiului ingust intrucat acesta va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie.

Sertarul mare CrispFresh va pastra fructele si legumele proaspete cat mai mult timp, ceea ce este un mare plus intrucat va veti bucura de alimente care si-au pastrat gustul ca in prima zi in care au fost achizitionate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica ELECTROLUX EN3790MOX este produsul de care aveti nevoie pentru a pastra alimentele in siguranta fara sa aveti batai de cap. De asemenea, pretul pe care il include acest model nu este unul ridicat si are destul de multe caracteristici care il fac demn de a fi achizitionat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply