Heinner HC-H273SA+

O combina frigorifica este o alegere ideala pentru familiile numeroase unde se pastreaza alimentele pentru perioade indelungate de timp. Insa, pentru a face o alegere buna noi va recomandam combina frigorifica Heinner HC-H273SA+.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HC-H273SA+

Despre Heinner HC-H273SA+

Despre dimensiunile pe care le include acest model trebuie spus ca sunt dupa cum urmeaza: latimea sa este de 55 cm, iar adancimea sa este si ea de 58 cm. In plus, inaltimea sa este de 175.7 cm, fiind destul de buna astfel incat sa se potriveasca unei incaperi cu o inaltime potrivita. Dispozitivul de racire a alimentelor are o greutate de 55 kg, fiind potrivit.

Heinner HC-H273SA+
Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+, 273 l, Clasa A+, H 175,7 cm, Argintiu

Aceasta combina frigorifica tip Heinner are 1 compresor si include un sistem de racire static. Despre consumul anual de energie al acestuia trebuie spus ca este de 248 kwh. Clasa climatica a acestuia este si ea de tip SN-T. Despre agentul de racire al acesteia trebuie spus ca este de tip R600a, un agent bun de racire.

Despre Heinner HC-H273SA+

Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ – despre importanta caracteristicilor sale

Citeste si despre Star-Light MBM-67AP

Autonomia fara curent a exemplarului care face parte din aceasta gama este de 15.8 h. Incastrarea exemplarului este de tip standard, iar display-ul pe care il include este de tip LCD. Usile din dotarea acestuia sunt reversibile, iar eficienta energetica este de tip A+. Nivelul de zgomot al exemplarului este de 42 dB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul net total este de 273 l. Astfel ca, putem spune ca este destul de incapatoare astfel incat sa puteti pastra o cantitate destul de mare in interiorul sau. De asemenea, mai are si un volum brut total de 282 l. Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ are un compartiment util pentru a putea aseza atat fructele, cat si legumele. In plus, mai include si o tava pentru gheata, dar si un suport util pentru oua. Acest model include un frigider cu un volum de 205 l, care este unul destul de bun. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, care se potrivesc de minune pentru a aseza alimentele. Usile sale au si ele un numar de 4 rafturi, acestea fiind importante pentru a aseza alimentele.

Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ include un sistem de dezghetare automat pentru frigider. Rafturile frigiderului sunt realizate din sticla. Acestea sunt usor de curatat si se intalnesc la majoritatea frigiderelor.

Citeste si despre Hansa FK313.3T

Un loc important unde se pastreaza alimentele pentru o perioada mai indelungata de timp este congelatorul. Cel pe care il are aceasta combina are un volum potrivit, acesta fiind de 68 l. In plus, compartimentele pe care le detine acest model sunt in numar de 3, putand pastra diverse alimente. Capacitatea de inghet de care dispune exemplarul este de 3 kg/24 h.

Trebuie precizat faptul ca acest model de combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ are si functia de iluminare interioara, aceasta fiind importanta pentru a vedea mai bine alimentele in interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HC-H273SA+ este o alegere pe care merita sa o faceti din multe puncte de vedere. Aceasta are un volum destul de bun, nu consuma mult curent electric si este iluminata in interior, acestea fiind doar cateva dintre caracteristicile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply