LG GBF548NSDZB

Aveti nevoie de o combina frigorifica pentru bucataria dumneavoastra? Avem o recomandare pentru dumneavoastra. Este vorba despre un model care va va placea cu siguranta, acesta fiind combina frigorifica LG GBF548NSDZB.(cea mai buna oferta AICI)

LG GBF548NSDZB

Despre LG GBF548NSDZB

Este important de precizat faptul ca acest exemplar are o latime de 70.5 cm. Adancimea sa este si ea de 74 cm. Inaltimea modelului este de 185 cm, fiind un model potrivit ca inaltime.

LG GBF548NSDZB
Combina frigorifica LG GBF548NSDZB, 440 l, NoFrost, Dozator apa, Clasa A++, H 185 cm, Argintiu

De asemenea, cantareste o greutate de 89 kg. Culoarea sa este argintiul, fiind o culoare potrivita pentru orice bucatarie.

Despre LG GBF548NSDZB

Combina frigorifica LG GBF548NSDZB – aflati tot ce trebuie sa stiti despre trasaturile interne ale unui astfel de model

Citeste si despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Despre acest model din gama LG trebuie stiut faptul ca detine un compresor. Modelul are un sistem de racire de tip No Fost, acesta fiind important pentru pastrarea alimentelor intr-un stadiu cat mai bun. Consumul anual de energie pe care il are acest model este de 292 kwh. Combina frigorifica LG GBF548NSDZB are o clasa climatica de tipul SN-T. Agentul de racire al acestuia este si el de R600a. Tensiunea la alimentare de care dispune modelul este de 220 – 240 V.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Autonomia fara curent pe care o include acesta este si ea de 18 h, fiind destul de buna. Acest exemplar are o incastrare tip standard, iar usa acestuia se deschide spre partea dreapta. Trebuie specificat faptul ca atat frigiderul, cat si congelatorul are un sistem de racire tip No Frost. Combina frigorifica LG GBF548NSDZB este un exemplar economic intrucat apartine clasei de eficienta energetica A++. Astfel, veti putea economisi destul de mult din punctul de vedere al consumului de curent electric, acesta fiind o problema pentru toate familiile. Zgomotul emis de aceasta combina frigorifica este de 41 dB. In plus, volumul net total pe care il include exemplarul este de 440 l, fiind unul destul de bun. Volumul total brut inclus este si el de 496 l. Compartimentele speciale de care dispune modelul sunt cele pentru fructe si legume.

Frigiderul acestui model de combina frigorifica LG GBF548NSDZB are un volum net de 321 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, ceea ce inseamna ca veti avea destul loc pentru a depozita ce aveti nevoie. Usile pe care le are acesta include acest model au si 3 rafturi, pe care veti putea aseza alimentele. In plus, sistemul de dezghetare al acestuia este unul automat.

Citeste si despre Beko GN163122X

Acest congelator include si un volum net de 119 l. In plus, compartimentele pe care le include acesta sunt in numar de 3, acestea fiind importante intrucat puteti aseza alimentele pe acesta. Despre congelatorul pe care il are acest exemplar trebuie spus ca include un sistem de dezghetare de tip automat. Capacitatea de inghet a acestui model este de 12 kg/24 h.

Acest exemplar are si un dozator pentru apa, precum si functiile: Child Lock, Express Freeze, precum si functia de semnalare audio pentru usa deschisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica LG GBF548NSDZB este acel model care indeplineste cu succes multe dintre caracteristicile de baza ale unui astfel de aparat electrocasnic, iar acesta fiind este un avantaj pentru orice familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply