Star-Light CRFV-268A+

Va doriti o combina frigorifica in bucataria dumneavoastra? Acum va puteti bucura de un model modern potrivit pentru orice familie: combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ o recomandare buna pentru dumneavoastra. (cea mai buna oferta AICI)

Star-Light CRFV-268A+

Despre Star-Light CRFV-268A+

Despre latimea pe care o are acest exemplar trebuie spus faptul ca este de 60 cm, aceasta fiind una destul de buna. Ca adancime trebuie spus ca masoara 54 cm, fiind destul de bun. Este un model destul de inalt, inaltimea sa masurand 170 cm.

Star-Light CRFV-268A+
Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+, 268 l, Clasa A+, H 170 cm, Alb

Incastrarea modelului este standard, iar usile sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot deschide in ambele parti. Cat despre culoarea pe care o are acest model trebuie spus ca este albul.

Despre Star-Light CRFV-268A+

Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ detalii despre volum, clasa de eficienta energetica si alte informatii utile

Citeste si despre Hotpoint E4DYAAXC

Acest model de combina frigorifica Star-Light include un compresor. De asemenea, sistemul de racire pe care il include acest model este de tip static. Consumul anual de energie al acestui model este de 257 kwh. Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D. Aceasta este una destul de buna, fiind eficienta in ceea ce priveste consmulul de curent electric. Zgomotul produs de acest aparat este de 40 Db.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ are un volum net total de 268 l, fiind un model destul de incapator. Volumul brut total este si el de 270 l. Cat despre compartimentul special pe care il are acest model, trebuie precizat faptul ca acesta este cel pentru fructe & legume. Drept accesorii ale acestuia trebuie spus ca sunt suportul pentru oua si tava pentru gheata.

Frigiderul incorporat de combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ are un volum net de 184 l. Rafturile sale sunt in numar de 4, pe acestea putand aseza diverse alimente. Rafturile de pe usi sunt tot in numar de 4, acestea fiind de mare utilitate. Cand vine vorba de dezghetarea frigiderului, acest lucru este o problema pentru multe familii. Nu si cand veti avea un astfel de frigider al carui sistem de dezghetare este unul automat. Mai trebuie specificat si faptul ca rafturile pe care se vor aseza alimentele sunt realizate din sticla.

Citeste si despre Beko GN163122X

Despre congelatorul din dotarea acestei combine frigorifice trebuie precizat faptul ca are un volum destul de mare, acesta fiind de 84 l. De asemenea, despre acesta mai trebuie specificat si faptul ca are 3 compartimente, acestea fiind importante pentru a organiza asa cum trebuie alimentele.

Tot despre congelator mai trebuie precizat faptul ca beneficiaza de un sistem de dezghetare a alimentelor modern, acesta fiind automat. Capacitatea de inghet a exemplarului este una destul de buna, aceasta fiind de 4 kg/24 h. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ include si functia de semnalare audio pentru usa deschisa, aceasta fiind o usa destul de utila. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru inseamna ca ori de cate ori veti uita usa deschisa mai mult decat ar trebui, un sunt va va atentiona ca trebuie sa o inchideti intrucat va contribui la dezghetarea frigiderului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ este un exemplar care se merita sa il aveti in locuinta dumneavoastra. Asta pentru ca beneficiaza de sisteme moderne care vor face pastrarea alimentelor mai usoara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply