LG GMB714PZXV

Cautati o combina frigorifica pentru a pastra alimentele pentru locuinta dumneavoastra? Avem o recomanda care va va surprinde prin caracteristicile sale: combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV.(cea mai buna oferta AICI)

LG GMB714PZXV

Despre LG GMB714PZXV

Are o culoare elegant si usor de intretinut, aceasta fiind inoxul. Despre latimea pe care o include acest model trebuie precizat faptul ca este de 90.8 cm. In plus, mai are si o adancime de 76.3 cm. Inaltimea de care beneficiaza acest exemplar este de 177.1 cm. Greutatea pe care o cantareste este si ea de 119 kg.

LG GMB714PZXV
Combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV, 499 L, Clasa energetica A+, Display Extern, No Frost, H 177.1 cm, Inox

Despre acest model de combina frigorifica trebuie precizat faptul ca include un compresor. De asemenea, sistemul de racire este de tip Full No Frost, aceasta fiind important intrucat va asigura racirea alimentelor cat mai bine.

Despre LG GMB714PZXV

Combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV – despre trasaturile acesteia

Citeste si despre Liebherr Cnef 3915

Anual, acest model include un consum de 380 kwh. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model are o clasa climatica de tip T. De asemenea, agentul de racire care ii revine acestuia este si el R600a. Cat despre incastrarea pe care o are acest model trebuie precizat faptul ca este de tip standard.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV are un display de tip LCD. Mai trebuie precizat si faptul ca aceasta combina frigorifica beneficiaza de sistem de racire de tp No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelatorul sau. Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D. Acest lucru inseamna ca este vorba de un model destul de eficient din punct de vedere al consumului de curent electric.

Nivelul de zgomot la care ajunge acest model este de 42 Db. In plus, volumul net total al acestui model de combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV este de 499 l. Astfel ca, putem spune faptul ca este un model generos din punct de vedere al spatiului interior. In plus, volumul brut total al sau este de 620 l, acesta fiind unul destul de mare. Drept compartimente speciale pe care le are acest, sunt: compartimentul pentru fructe & legume, compartimentul pentru produse lactate, dar si pentru oua.

Citeste si despre Heinner HC-H292A+

Combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV are un frigider al carui volum este de 401 l. Frigiderului ii revin 4 rafturi, acestea fiind utile pentru a aseza alimentele pe care le doriti sa le pastrati. Usile au ceva mai multe rafturi, acestea fiind in numar de 7. Este un model care incorporeaza functii moderne, acestea fiind: functia Smart Diagnosis, alarma pentru usa, flux de aer multidirectional, dar si congelarea tip expres.

Sistemul de dezghetare este unul automat, iar rafturile pe care le are acesta sunt realizate din sticla securizata, acestea fiind unele destul de rezistente. In ceea ce priveste congelatorul trebuie precizat faptul ca include un volum de 98 l, acesta fiind unul destul de bun. Mai trebuie precizat si faptul ca acesta include tot un sistem de dezghetare automat, care este destul de bun. Cat despre capacitatea de inghet pe care o include acest model trebuie precizat faptul ca este de 8 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV este exact ceea ce aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra avand in vedere caracteristicile pe care le include.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply