Liebherr CNbs 4015

Pune bani deoparte. Iti recomandam o combina frigorifica eficienta si inteligenta. Aceasta este reprezentata de un produs din gama Liebherr, asadar un produs deopotriva inteligent si eficient. Mai precis, ca sa nu mai lungim suspansul, este vorba despre modelul Liebherr CNbs 4015, o combina care intruchipeaza toate elementele unui produs perfect in pastrarea alimentelor: volum, rafturi, clasa de eficienta energetica, design bun si lista poate continua. Dar sa le luam pe rand. (cea mai buna oferta AICI)

Liebherr CNbs 4015

Despre Liebherr CNbs 4015

La capitolul design, aceasta combina inseamna culoarea neagra. Insa, nu este un negru inchis si aparator, ci unul care se apropie gri. Dincolo de asta, combina vine cu un sistem de touch control, ceea ce o face foarte intuitiva. Acest lucru inseamna ca ea afiseaza comenzile, astfel incat sa ofere utilizatorului toate informatiile de care ar putea avea nevoie.

Liebherr CNbs 4015
Combina frigorifica Liebherr CNbs 4015, 356 l, Clasa A++, No Frost, Touch control, Duo Cooling, H 201 cm, Negru

In ceea ce priveste inaltimea combinei Liebherr CNbs 4015, nu putem spune decat ca aceasta este de 201 cm. Integrarea sa depinde de cat e inalt este tavanul incaperii in care intentionati sa o asezati. De regula, bucatariile depasesc 200 de cm. Volumul combinei reprezinta un atu, venind cu unul de 356 L.

Despre Liebherr CNbs 4015

Combina frigorifica Liebherr CNbs 4015 � o combina in care merita sa investesti

Citeste si despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

In ceea ce priveste sistemul de functionare al combinei, avem o veste excelenta. Acesta este de tipul No Frost, ceea ce inseamna urmatoarele aspecte: curenti de aer perfect coordonati, adica capabili de a raci orice tip de alimente, indiferent ca este vorba de frigider sau de congelator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De asemenea, vorbim de neutralizarea bacteriilor din interior si, implicit, a mirosurilor. Astfel, alimente precum fructe sau legume sunt pastrate proaspete mai mult timp, ajungand chiar si la 2 saptamani. Totodata, tine cont de faptul ca daca se imtampla ca ceva sa se stric ein frigider, mirosurile nu se imprastie.

Vorbim in cazul acestei combine Liebherr CNbs 4015 si de un sistem de tipul Dual Cooling. Acest lucru inseamna o racire perfecta. Astfel, indiferent ca este vorba de frigider sau de congelator, alimentele sunt intotdeauna bine racite. De asemenea, se adauga si faptul ca temperatura nu se lasa niciodata influentata de exterior.

Citeste si despre Indesit TAA5

Si daca tot va recomandam aceasta combina Liebherr CNbs 4015, va informam ca in ceea ce o priveste, am fost foarte atenti si la consum. Astfel, ea face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum destul de scazut. De regula, toate produsele care fac parte din clasa A++ sunt tocmai ok in ceea ce priveste pastrarea lor in priza.

Combina Liebherr CNbs 4015 tine pasul si cu mirosurile, ajutand la neutralizarea lor. Astfel, uitati definitiv de grija mirosurilor deranjante care ar putea aparea in frigider. Drept urmare, aveti grija ca mirosurile nu se vor amesteca si nu va rezulta o atmosfera placuta. Ca sa nu mai vorbim de bacterii si microorganisme care se doverdesc extrem de daunatoare pentru mancare si alimente, mai ales in cazul copiilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui model de combina, ne putem da seama ca nu este exagerat. Este genul de combina ofera rezultate bune. Dincolo de asta, insa, ea beneficiaza de o un design bun si de

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply