AEG RCB63726KX

Atunci cand vine vorba de pastrarea alimentelor, noi consideram ca nu este cazul sa faci compromisuri. Alege, astfel o combina frigorifica inteligenta, asa cum este modelul pe care intentionam sa vi-l prezentam. Astfel, este timpul sa faceti cunostinta cu AEG RCB63726KX, genul de combina care nu isi dezamageste utilizatorii. Aceasta aduce multiple benefii, incepenad cu designul si continuam cu functiile. Si totul la un pret pe care nu-l putem considera exorbitant. (oferta de AZI aici)

AEG RCB63726KX

Despre AEG RCB63726KX

In materie de stil, AEG RCB63726KX inseamna o combina gri inox. Ce ii lipseste ei, insa, este sistemul antiamprenta. Insa, chiar si asa, nu aveti de ce sa va faceti griji. Iar asta pentru ca ea are o culoare usor mai lucioasa, fapt care reprezinta un real avantaj pentru utilizator. In orice caz, combina se curata usor.

AEG RCB63726KX
Combina frigorifica AEG RCB63726KX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 185 cm, Inox

Si pentru ca spuneam ca este o combina demna de laudat, trebuie sa vorbim si despre volumul sau de 334 L. Este un volum bun si in acelasi timp incapator pentru toata seria de alimente care exista, de regula, in casa unei familii. Drept urmare, indiferent ca este vorba de 2, 3 sau 4 membrii, noi consideram aceasta combina frigorifica suficient de incapatoare. Rafturile sunt rezistente, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti ca ele vor ceda vreodata din cauza greutatii.

Despre AEG RCB63726KX

Combina frigorifica AEG RCB63726KX – un model pentru un utilizator care stie ce vrea

Citeste si despre Samsung RB31FERNDWW

Combina frigorifica AEG RCB63726KX inseamna clasa A++. Acest lucru se traduce prin faptul ca ea garantwaza o economie buna. Mai putin curent consumat, mai multa performanta. Pana la urma, este firesc sa fie asa, deoarece combina este in permanenta tinuta in priza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, vorbim de un supersistem de racire. Acesta are cel mai important rol si este definitoriu pentru combina frigorifica AEG RCB63726KX. Mai precis, el se ocupa de racirea alimentelor, fapt care inseamna ca ele sunt pastrate in cele mai bune conditii, fara a ingheta. Desigur performanta ar fi fost mai mare daca ar fi fost vorba de un sistem No Frost.

Dincolo de asta, in cazul combinelor, sistemul este responsabil si cu neutralizarea mirosurilor. Iar acest model nu este deloc o exceptie. Astfel, in cazul sau nu putem vorbi despre microbi si bacterii, deoarece ele nu exista.

Citeste si despre Arctic AK60350-4mt+

De asemenea, in cazul acestei combine vorbim de o iluminare pe baza de LED. Aceasta este eficienta deoarece confera vizibilitate, fara a incinge alimentele. In acest fel, lumina nu decaja caldura in interiorul combinei.

Rafturile joaca si ele un rol important, avand rolul de a sustine alimente. Ele sunt rezistente si sustin fara probleme chiar si produsele mai grele. Printre acestea, se numara inclusiv oalele cu mancare. Suprafata de pe usa este destinata sustinerii sticlelor. Acesteia i se adauga si niste compartimente special create pentru a avea grija de buna pastrare a fructelor si legumelor. Iar asta pentru ca ele necesita un anumit tip de temperatura si umezeala.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, acesta este potrivit. Este un pret adesea intalnit in cazul combinelor precum AEG RCB63726KX . Asadar, utilizatorii nu au cum sa fie neplacut surprinsi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply