Arctic AK60350-4mt+

Arctic este, fara indoiala, cel mai relevant brand romanesc de electrocasnice si produsele vedeta din catalogul lor sunt frigiderele. Pana la urma, de aici provine si numele firmei. Iar aparatele lor frigoricie au o importanta caracteristica pe care o impart toate: sunt foarte accesibile, ceea ce pe o piata asa cum e cea din Romania este esential. Arctic AK60350-4mt+ este o combina medie ca volum, dar daca vine cu cateva lucruri mai deosebite, mai ales in ceea ce priveste aspectul si compartimentarea.(oferta de AZI aici)

Arctic AK60350-4mt+

Despre Arctic AK60350-4mt+

Totusi, modelul ramane unul ieftin, potrivit pentru buzunarele romanilor. Asta inseamna ca nici nu te poti astepta la un aparat premium, dar nivelul de calitate este unul mai mult decat decent. Pana la urma, nici nu este nevoie de un produs ultra futurist pentru a avea grija de mancarea ta.

Arctic AK60350-4mt+
Combina frigorifica Arctic AK60350-4mt+, 331 l, Clasa A+, H 201, Argintiu

Si Arctic AK60350-4mt+ chiar este un model care arata bine. Exteriorul este unul destul de simplu, fara manere la usi si fara panou de control, dar aparatul este gri, ceea ce ii ofera o oarecare nota de originalitate. In mare de combine albe, acesta se remarca mai usor si aduce un pic mai mult a produs premium.

Despre Arctic AK60350-4mt+

Arctic AK60350-4mt+ nu este un aparat imens, dar e potrivit pentru nevoile unei famili

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Atunci cand iti cumperi o combina frigorifica trebuie sa tii cont si de buget, dar si de modul in care o vei intrebuinta. Arctic AK60350-4mt+ este un aparat care se va descurca bine atunci cand va fi folosit de o familie cu pana la trei membri. Este destul de incapator, dar nu imens si se umple usor daca vrei sa tii mancare pentru multe persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Volumul total al combinei este de 331 l. Frigiderul are 205 l, ceea ce lasa destul de mult spatiu si pentru congelator. Compartimentarea e normala, cu trei rafturi din sticla si doua compartimente speciale pentru legume si fructe. Pe usa mai exista alte cateva raftulete, ceea ce e absolut normal.

Congelatorul este unul chiar marisor dat fiind volumul general. 126 l este foarte bine, dar exista si o explicatie pentru aceasta alegere. Exista patru rafturi, fata de cele trei clasice, unul dintre acestea fiind destinat congelarii rapide. Bineinteles, mai mult spatiu nu are cum sa deranjeze.

Citeste si despre Arctic OM205+

Totusi, daca ne uitam la celelalte dotari ale lui Arctic AK60350-4mt+ , ne dam seama ca vorbim despre o combina simpluta. Sistemul de dezghetare pentru frigider este unul automat, dar pentru congelator e manual. In rest, nu prea gasim alte functii care aduca un plus.

Clasa energetica este A+, una buna, dar nu cea mai buna. Dar cum combina nu este imensa, nici consumul nu va fi prea mare. Daca o cumperi pentru a inlocui un aparat vechi, cu siguranta se va descurca mult mai bine decat acesta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60350-4mt+ ofera un aspect mai profi, dar ca functionare este la fel ca multe alte combinde la brandul romanesc. Adica buna, utila si ieftin, dar nu vine cu foarte multe lucruri in plus. Isi face treaba insa si acesta ar fi principalul motiv pentru a o cumpara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply