Liebherr Premium CBNPes 4858

Sunt genul de persoane care nu se dau deloc in laturi atunci cand vine vorba de a investi in tehnologie, astfel incat locuinta lor nu doar sa arate bine, ci sa fie si practica si moderna. Si intr-adevar, dispozitivele care intra in categoria celor smart sunt capabile sa ofere rezultate exceptionale. Cum? Este foarte simplu. Totul se realizeaza cu ajutorul atributelor lor care usureaza considerabil viata celor care aleg sa le dea o sansa. Iar in categoria produselor premium intra si o combina speciala pe care o sa v-o prezentam astazi. Este vorba de combina frigorifica Liebherr Premium CBNPes 4858. Aceasta se remarca prin urmatoarele elemente. (oferta de AZI aici)

Liebherr Premium CBNPes 4858

Despre Liebherr Premium CBNPes 4858

In primul rand, designul este si el premium. Combina este confectionata dintr-un material de calitate, ceea ce o face rezistenta la zgarieturi. Ori de cate ori intentionati sa-i deschideti usa, ea va face fata cu brio aerului care este cale sa patrunda, fara a permite ca temperatura sa din interior sa fie influentata in vreun fel.

Liebherr Premium CBNPes 4858
Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPes 4858, BluPerformance, Clasa A+++, Display touch, 344 l, NoFrost, DuoCooling, H 201 cm, Full Inox Smart Steel

Un alt aspect important este cel legat de volum. Vorbim despre 344 L, ceea ce este destul de impresionant. Fireste, acesta este foarte mare, astfel incat sa aiba loc o varietate de produse. Daca ne intrebati pe noi, in ceea ce priveste combina frigorifica Liebherr Premium CBNPes 4858 recomandam achizitia sa pentru familiile cu minimum 3 membrii sau de catre persoanele care iubesc tehnologia si inteleg ca ea este o „arma” puternica in bucatarie.

Despre Liebherr Premium CBNPes 4858

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPes 4858 – un model de combina premium pentru o bucatarie premium

Citeste si despre Midea HC-515WEN

Sistemele de racire ale combinei frigorifice Liebherr Premium CBNPes 4858 sunt de tipul No Frost. Ele nu ingheata niciun fel de alimente si contribuie la mentinerea prospetimii, in special cand vine vorba de fructe, legume si verdeturi. Acestea sunt printre cele care au cel mai mult de suferit, atunci cand vine vorba de o perioada mai lunga de pastrare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, vorbim si de sisteme de tipul Dual Cooling, ceea ce inseamna ca acest model actioneaza pe baza mai multor curenti de aer, cu rol deosebit in invaluirea alimentelor.

Rafturile combinei frigorifice Liebherr Premium CBNPes 4858 sunt nu doar rezistente, ci si „permisive”. Ele se pot schimba intre ele sau pot fi mutate mai sus sau mai jos. Usa combinei este si ea generoasa si ofera spatiu suficient pentru depozitarea sticlelor. Dincolo de asta, exista spatiu si pentru depozitarea fructelor si legumelor, in compartimente speciale.

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

Combina inseamna si un sistem antibacterian, dar si posibilitatea de a tine la distanta microbii. Referitor la economisire, ea face parte din clasa A+++, ceea ce inseamna un consum foarte mic pentru orice utilizator. Astfel, in timp, investitia in acest produs este amortizata.

Interiorul acesteia este iluminat pe baza de LED, fapt care sustine economia, dar ajuta si la o vedere perfecta in interior. Alimentelor vor fi astfel usor identificate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Fiind vorba de o combina premium, pretul este piperat. Este mult mai mare decat in cazul combinelor obisnuite, insa modelul frigorific Liebherr Premium CBNPes 4858 impresioneaza din toate punctele de vedere: de la design pana la functii si dotari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply