Hotpoint ENXTMH 19212 F

Sunteti o familie numeroasa si aveti nevoie de un frigider unde sa puteti depozita multe alimente, astfel incat sa aveti cele necesare oricand? Acum solutia exista. Mai exact este vorba despre Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F. (Doar acum la reducere)

Hotpoint ENXTMH 19212 F

Despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Acest model are 2 usi, ceea ce inseamna ca acesta va avea separat, atat frigiderul, cat si congelatorul. Cat despre suprafata acestui, trebuie precizat faptul ca este realizata din inox. Acesta are si o usa a carei deschidere se realizeaza spre partea dreapta. Este important de precizat si faptul ca acesta este de culoare alba.

Hotpoint ENXTMH 19212 F

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F, Full No Frost, 456 l, Clasa A+, H 190.5 cm, Alb

Inaltimea pe care o masoara acest frigider este de 190.5 cm, fiind ceva mai mare fata de alte modele. De asemenea, are si o latime de 70 cm, fiind o valoare ceva mai ridicata. Tot 70 cm masoara si adancimea acestuia, fiind si ea destul de buna. Despre greutate trebuie spus ca este de 76 Kg.

Despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F – trasaturile de care dispune acest model

Citeste si despre Zanussi ZRA22800WA

Este necesar de specificat faptul ca acest exemplar este dotat cu un sistem de racire de tip No Frost, astfel ca, putem spune despre acesta ca este un modle modern. O caracteristica demna de apreciat a acestuia este volumul pe care il include, acesta fiind de 456 l. Veti putea depozita o cantitate mare de alimente, atat in frigider, cat si in congelatorul pe care il are. Nu doar pentru momentele cand aveti nevoie cat mai rapid, ci si pe o perioada mai indelungata de timp. Agentul de racire de care beenficiaza frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F este de tip R600a.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Referitor la frigider, trebuie precizate mai multe apecte importante. Mai exact, este vorba despre capacitatea pe care o are acesta, care este de 355 l, despre care trebuie spus ca este generos din punct de vedere al partii interioare.

De asemenea, este dotat cu 3 rafturi, unde veti putea sa asezati alimentele cat mai organizat, astfel incat sa le puteti gasi mai repede. Si usa acestuia este dotata tot cu 3 rafturi, pe care sa puteti aseza alimente, care sa le aveti la indemana. Acest frigider are un sistem de dezghetare de tip automat, acesta fiind unul bun. Compartimentul pentru fructe si legume, dar si cel pentru sticle sunt si ele importante, legumele si fructele, dar si sticlele, avand un loc special amenajat.

Citeste si despre Arctic O14+

Tava pentru gheata este un alt accesoriu util al acestui frigider. Este necesar de precizat faptul ca rafturile frigiderului sunt realizate din sticla. Utilitatea acestui model mai vine si din faptul ca are un congelator cu un volum net de 101 l, acesta fiind un volum destul de bun. Si congelatorul are un sistem de dezghetare de tip automat, acesta fiind necesar.

Functiile acestui frigider cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F sunt de tip Super Cool, dar si Super Freeze. Tensiunea la alimentare a acestui frigider este de 220 V, respectiv de 240 V. Avan in vedere capcitatea sa mare, putem spune ca nu emite prea mult zgomot, acesta fiind de 40 Db. Clasa de eficienta energetica de care dispune acest frigider din gama Hotpoint este de tip A+, acest lucru aducand numai avantaje locuintei dumneavoastra, respectiv un nivel de consum energetic redus. Clasa climatica este de tip SN-N-ST-T, aceasta fiind printre cele mai bune. Nu trebuie uita tde faptul ca dipsune si de un consum anual de energie electrica de 390 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F este un model incapator cu dotarile necesare, perfect pentru bucataria dumneavoastra. De asemenea, pretul sau este pe masura dotarilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply