Heinner HCNF-H320A+

Aveti nevoie de o combina frigorifica buna pentru bucataria dumneavoastra? Avem o recomandare. Este vorba despre combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HCNF-H320A+

Despre Heinner HCNF-H320A+

Despre acest model trebuie spus ca este de culoare alba. In plus, dimensiunile pe care le are sunt destul de bune. Astfel, latimea acestui produs este de 60 cm, iar adancimea masoara 68.5 cm. Inaltimea acestei combine frigorifice este de 185.5 cm. Cablul acesteia are o lungime de 1.6 cm. Nu trebuie uitat nici de greutatea sa, aceasta fiind de 70 kg.

Heinner HCNF-H320A+
Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+, 320 l, Full No Frost, Clasa A+, H 185.5 cm, Alb

Incastrarea sa este standard, iar display-ul pe care il include acest model este unul de tip LCD. Usile sale sunt de tip reversibil, acest lucru fiind un avantaj intrucat pot fi mutate dintr-o parte in alta.

Despre Heinner HCNF-H320A+

Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ – un produs care va ofera numeroase avantaje

Citeste si despre Daewoo FRN-T20DAMI

Acest model include un compresor, iar sistemul de racire al sau este unul de tip Full No Frost. Acest sistem este important intrucat va contribui la o mai buna pastrare a alimentelor. Este important pentru sanatatea dumneavoastra ca alimentele sa fie proaspete. Anual, acest consum de energie este de 306 kWh, fiind unul potrivit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Drept agent de racire pe care il are acest model trebuie spus ca este R600a. Clasa climatica pe care o include acest exemplar este T. Fara curent, autonomia acestei combine frigorifice este de 18.3 h. Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ include o clasa de eficienta energetica de tip A+, aceasta fiind cea care va va ajuta sa aveti un consum scazut de curent electric. Zgomotul are si el un nivel de 43 Db. Despre volumul net pe care il are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este de 320 l.

Acest lucru inseamna ca este vorba despre un exemplar destul de incapator unde puteti pastra destul de multe alimente. In plus, volumul brut total este si el de 358 l. Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ detine un compartimente util pentru a depozita fructe si legume. Acestea sunt importante intrucat isi vor pastra prospetimea astfel incat sa poata fi consumate oricand. Este prezenta si tava pentru gheata, dar si suportul pentru oua, acestea fiind de mare utilitate.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDEF

Frigiderul se remarca printr-un volum net total de 225 l. Este vorba despre un frigider incapator pentru o familie din acest punct de vedere. Rafturile din sticla securizata de care dispune frigiderul acestei combine frigorifice detine 3 rafturi. Tot in numar de 3 sunt rafturile pe care le are acesta, care sunt tocmai bune pentru a aseza acele alimente de care aveti mai mare nevoie.

Dezghetarea sa este automata atat cea a frigiderului cat si cea a congelatorului. Despre congelator mai trebuie precizat faptul ca are un volum destul de mare, acesta fiind de 95 l. Cat despre compartimentele acestuia trebuie spus ca sunt 3. Capacitatea de inghet a acestuia este si ea de 4.5 kg/24 h, aceasta fiind una destul de buna. Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ dispune de lumina interioara astfel incat dumenavoastra sa puteti vedea mai bine alimentele. Pe langa asta, dispozitivul mai are si functia de super congelare, dar si cea de reglare electronica a temperaturii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ este un exemplar pe care merita sa il cumparatia vand in vedere faptul ca are caracteristici destul de bune, iar pretul sau este unul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply