Electrolux ENN3074EFW

Daca sunteti adeptii tehnologiei moderne, atunci nu are cum sa nu va placa o combina pe care urmeaza sa v-o prezentam. Este vorba despre un model deopotriva inteligent si atractiv, prin stilul sau simplu, care se asorteaza usor oriunde este asezata. Mai precis, este vorba despre combina frigorifica Electrolux ENN3074EFW. (ACUM la reducere)

Electrolux ENN3074EFW

Despre Electrolux ENN3074EFW

Culoarea Electrolux ENN3074EFW acestei combine este gri inox, un atribut modern si atractiv. Dincolo de asta, modelul este unul incorporabil care se integreaza rapid si perfect in mobilier. Din punct de vedere al prospetimii, veti vedea ca nu aveti avea deloc probleme cu alimentele si nici cu compartimentele.

Electrolux ENN3074EFW
Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN3074EFW, 267 l, NoFrost, Clasa A++, H 188 cm, Alb

Fiind mai degraba vorba despre un model clasic, vorbim despre o combina incapatoare. Aceasta are sertare suficiente pentru a aseza o paleta large de alimente, de la fructe si legume, pana la peste, mancare gatita si altele asemenea.

Despre Electrolux ENN3074EFW

Electrolux ENN3074EFW – o combina care reuseste sa se integreze cu brio in bucataria ta

Citeste si despre Miele K 28202SD

Combina Electrolux ENN3074EFW vine cu un volum bun de 334 L. Acesta este potrivit, avand in vedere faptul ca se inscrie I categoria celor medii. Si ce inseamna combine medii? Inseamna suficiente rafturi si compartimente pentru cei care isi doresc stocarea buna a produselor. De exemplu, in cazul fructelor si legumelor, alimente cunoscute ca fiind usor perisabile, exista atribute care le ajuta sa isi pastreze prospetimea. Iar prin prospetime intelegem inclusiv aspectul apetisant, mirosul placut si gustul delicios.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, fructele si legumele reusesc sa-si pastreze proprietatile, fiind considerate printre cele mai sanatoase alimente. Acestea contin vitamine si au nevoie de un loc optim de pastrare. Umiditatea este cea care da batai de cap utilizatorilor.

Ba mai mult, produsul este special conceput pentru a prelungi de 2 x durata de conservare a alimentelor precum pestele sau carnea. Iar asta se realizeaza cu un control deplin al temperaturii, astfel incat aceasta sa ramana constanta. Desigur, pentru a realiza acest lucru, combina are nevoie de un sertar precum Fresh Zone.

Citeste si despre ELECTROLUX EN3790MOX

La toate acestea se adauga si faptul ca acest model de combina vina cu clasa A++. Aceasta inseamna un consum relativ mic de energie, mult mai avantajos decta in cazul combinelor care fac parte din clasa A+ sau A. Diferenta la factura poate ajunge pana la 25%. Dincolo de asta, sistemul de functionare al acestui model este unul smart, fiind de tipul No Frost. El influenteaza consumul, racirea rapida, nivelul de umiditate, dar si alte atribute care duc la o conservare mai inteligenta.

Touch control reprezinta un atribut model al combinei prezentate si are functia de a seta usor temperatura din interiorul dispozitivului. Sunt momente in care va asteptati, poate, ca alimentele sau bauturile sa se raceasca mai repede. Si atunci intervine Electrolux ENN3074EFW cu a sa functie touch control.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combian Electrolux ENN3074EFW este in acelasi timp silentioasa, venind cu o functionare lina. Ba mai mult, producatorul garanteaza racirea excelenta realizata de aceasta timp de mai bine de 7 ani. Asadar, vorbom de o investitie pe termen lung, fapt care justifica pretul ceva mai mare pe care il percepe acest produs cumparatorilor sai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply