Gorenje Old Time ONRK193R

Daca ne intrebati pe noi, exista doua tipuri de combine: combinele moderne, cu trasaturi clasice, care mizeaza pe simplitate si cele WOW. Desi nu este o categorie formala, va garantam ca exista modele de combine frigorifice care o sa va faca sa spuneti WOW. Iar asta se datoreaza aspectului lor perfect, atragator si cochet. Cele mai multe astfel de modele sunt produse de Gorenje, un producator de renume, care vine cu atribute bune si cu rezultate pe masura. Iar o dovada clara a ceea ce am afirmat anterior este combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193R. (ACUM la reducere)

Gorenje Old Time ONRK193R

Despre Gorenje Old Time ONRK193R

Asa cum indica si denumirea sa, acest model cochet vine cu un aspect old time, adica vintage. Este vorba de un stil care se potriveste bucatariilor nonconformiste si celor care s-au saturat de produsele clasice si vor ceva mai mult. Culoarea sa reprezinta un alt atribut care demonstreaza acest lucru. Mai precis, este vorba despre o nuanta de bodo, cu tente lucioase, insa de bun gust.

Gorenje Old Time ONRK193R
Combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193R, NoFrost Plus, 334 l, Clasa A+++, 194 cm, Bordo

Ce va putem garanta noi in cazul acestui produs este faptul ca daca il asezati in bucatarie, el va capta toate privirile. Este imposibil sa intri pe usa si sa nu remarci modelul Gorenje Old Time ONRK193R.

Despre Gorenje Old Time ONRK193R

Combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193R – locul ei este in bucatariile cochete

Citeste si despre Arctic AD60290+

Si desi aspectul acestui model este unul cu tenta vintage, colturile fiind usor rotunjite, dotarile sunt supermoderne. Acestea tin pasul cu evolutia tehnologiei si cu inovatiile din domeniu. Astfel, vorbim in cazul acestui model despre un sistem de tipul Nofrost Plus. El este genul de sistem de racire care are grija de alimente, invaluindu-le in prospetime de durata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de racire No Frost Plus are rolul de a actiona pe toate nivelurile, atat in frigider, cat si in congelator. El este cel care seteaza temperatura potrivita si care face ca alimentele sa fie mentinute in cele mai bune conditii.

Clasa de eficienta energetica este A+++, ceea ce inseamna un consum foarte redus de energie electrica, Gorenje Old Time ONRK193R fiind una dintre cele mai economice produse de pe piata, la ora actuala. Volumul este mare si face ca produsul sa ramana o alegere excelenta pentru familii. Vorbim in cazul sau de 334 L.

Citeste si despre Heinner HC-H273BKA+

Sertarul CrispZone vine cu o functie speciala care genereaza controlul umiditatii. Astfel, nu este de mirare ca legumele si fructele asezate in aceasta cutie isi pastreaza nivelul optim de umiditate si se bucura de prospetime indelungata. La toate astea se adauga si tehnologia IonAir cu Multiflow 360 grade, ideala pentru a combate bacteriile si mirosurile neplacute. Vorbim in cazul modelului Gorenje Old Time ONRK193R de o adevarata neutralizare a bacteriilor.

Combina aduce cu sine si un sertar foarte incapator, ideal pentru a depozita in interiorul sau un curcan intreg. Acest sertar poate fi folosit si pentru torturi, in cazul in care intentionati sa depozitati combina intr-un restaurant la fel de cochet.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul produsului este piperat. Insa, putem sa ne dam seama usor ca Gorenje Old Time ONRK193R reuseste sa reuneasca toate atributele de care un utilizator modern ar avea nevoie in bucataria sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply