Liebherr Comfort ICUNS 3324

Combina Liebherr Comfort ICUNS 3324 este genul de produs pe care urmeaza sa vi-l prezentam astazi. Ea vine cu o multime de atribute care au ajutat-o sa se faca remarcata, fiind in acelasi timp un produs modern si inteligent. Dincolo de asta, am cautat un alt ar(ACUM la reducere)

Liebherr Comfort ICUNS 3324

Despre Liebherr Comfort ICUNS 3324

Ce aduce combina Liebherr Comfort ICUNS 3324 din punct de vedere al designului? Ei bine, aceasta mizeaza pe simplitate, pe un aspect placut si o culoare alb imaculat. Nuanta acesteia este o dovada a faptului ca producatorii si-au dorit un model care sa se asorteze usor cu restul incaperii.

Liebherr Comfort ICUNS 3324
Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUNS 3324, Clasa A++, SuperFrost, Congelator NoFrost, 256L, Ventilator, Iluminare LED, H 177 cm

Din punct de vedere al designului ne dam seama ca desi nu este vorba de o combina foarte mare, aceasta avand o inaltime potrivita de 177 cm, volumul sau este generos. Acesta este de 256 L. La toate aceste aspecte legate de design se adauga cateva atribute bune care tin de partea tehnica, respectiv de o serie de atribute moderne si performante. Pe acestea le vom enumera in randurile ce urmeaza.

Despre Liebherr Comfort ICUNS 3324

Combina frigorifica incorporabila Liebherr Comfort ICUNS 3324 – un produs care are rolul de a aduce confort

Citeste si despre Heinner HSBS-H517NFX+

Liebherr Comfort ICUNS 3324 este genul de combina frigorifica ce vine cu sistem No Frost. Acesta este special creat pentru cei care au nevoie de o tehnologie excelenta pentru refrigerare. Mai precis, prin intermediul sau, fructele si legumele nu sunt uscate sau inghetate, ci sunt pastrate in conditii optime care sa le asigure un timp mai mare de conservare. Cu ajutorul unui sistem de tipul No Frost, dezghetarea alimentelor reprezinta un aspect ce tine de domeniul trecutului. Iar congelatorul va fi intotdeauna fara gheata, pastrandu-si capacitatea de a raci alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Printre dotarile combinei exista si o tava pentru oua. Spre deosebire de alte modele de combine, in cazul Liebherr Comfort ICUNS 3324 vorbim de o tava mult mai generoasa din punct de vedere al spatiului. Aceasta asigura suport pentru 20 de oua de gaina simultan sau 28 de oua de prepelita.

Dintre dotari nu lipseste nici tava pentru gheata. Aceasta creeaza cuburi de dimensiuni mari si vine cu un capac convenabil care protejeaza gheata de contactul cu alte alimente. Dincolo de asta, capacul se deschide usor si permite introducerea apei. Ba mai mult, el vine cu un sistem de inchidere care nu permite rasturnarea apei.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDEF

Sertarele de tipul Frost Safe sunt inalte si usor detasabile. Acestea pastreaza alimentele in conditii bune si permit utilizatorului sa-si dea seama ce se afla inauntru.

Interiorul combinei Liebherr Comfort ICUNS 3324 este de tipul GlassLine. Acest lucru inseamna ca el este format din sticla de buna calitate, ideala pentru a face fata zgarieturilor, ruperii sau curatarii. Ba mai mult, in cazul sertarelor sinele de ghidaj sunt confectioante din otel inoxidabil care se remarca prin calitate si care completeaza aspectul armonios al combinei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Racirea rapida a alimentelor este posibila datorita inovatiei sistemului de tipul PowerCooling, un sistem care a ajutat combinele din gama Liebherr sa se remarce. Dincolo de asta, curentii de aer sunt bine raspanditi in toate colturile combinei Liebherr Comfort ICUNS 3324. Pretul este usor cam piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply