Pyramis Elegant CO-BI34N

Dincolo de combinele frigorifice clasice, care ne plac si noua si care vi le prezentam cu drag, avem cateva lucruri de spus despre un model de combina frigorifica diferit: Pyramis Elegant CO-BI34N. De ce diferit? Pentru ca, mai intai e toate, brandul nu este foarte popular in randul cumparatorilor romani. In al doilea rand, desi popularitatea sa este inca in fata incipienta, brandul are cateva motive care l-au facut sa ne capteze atentia. Si pe fiecare dintre acestea urmeaza sa le prezentam noi in aceasta recenzie. (ACUM la reducere)

Pyramis Elegant CO-BI34N

Despre Pyramis Elegant CO-BI34N

Pyramis Elegant CO-BI34N este genul de combina al carei design este lasat simplu, avand culoarea alba si o forma clasica, paralelipipedica. Distribuirea frigiderului se realizeaza cu ajutorul unui sistem compartimentat si suficient de incapator, in partea de sus a dispozitivului. Partea de jos este rezervata congelatorului.

Pyramis Elegant CO-BI34N
Combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N, 250l, Functie Smart, Iluminare LED, Clasa A+, H 177 cm, Alb

In ceea ce priveste aceasta segmentare, mentionam ca respectiva combina are doua usi, fapt care face ca temeperaturile sa nu se influenteze. Congelatorul prezinta trei spatii de depozitare, in timp ce volumul acestei combine este de 250 L. Nu este un volum foarte mare, fapt care ne face sa incadram combina in categoria celor mici spre medii.

Despre Pyramis Elegant CO-BI34N

Combina frigorifica incorporabila Pyramis Elegant CO-BI34N – ce aduce nou aceasta combina frigorifica

Citeste si despre LG GBB62PZFFN

Din punct de vedere al dotarilor, Pyramis Elegant CO-BI34N nu este genul de produs care sa uimeasca prin modernitate. Insa, dotarile incluse sunt de buna calitate. Lipseste, intr-adevar sistemul No Frost, ceea ce ar fi insemnat un mare plus pentru utilizatori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, combine vine cu o functie Smart care o ajuta in procesul de conservare a alimentelor. Mai precis, respectiva functie este cea care regleaza automat gradele din interior, in conformitate cu temperatura din exterior. Astfel, daca este foarte cald afara, combina va stii si va avea grija ca alimentele din interiorul sau sa nu se strice.

Controlul temperaturii in cazul combinei Pyramis Elegant CO-BI34N este realizeaza electronic. Acest lucru inseamna pentru utilizator posibilitatea de a seta rapid temperatura in interilor. Reglarea se realizeaza automat, fiind generat un consum redus de energie. Si apropo de facturile la electricitate. Nu trebuie uitat faptul ca modelul Pyramis Elegant CO-BI34N face parte din clasa A++. Acestea sunt unele dintre cele mai avantajoase combine.

Citeste si despre Liebherr Cbef 4805

Din punct de vedere al nivelurilor de temperatura, observam ca in cadrul combinei exista cateva. Este vorba de 2, 4, 6, sau 8 grade Celsius. Acestea determina un control al sistemului de inghet, fara a utilizatorii sa fie nevoiti sa dezghete foarte des alimentele din interior. Pe langa asta, cei care aleg combina uita de grija setarii termostatului. Acesta este tinut sub control chiar de insasi combina.

Functia Super este si ea prezenta si se dovedeste responsabila pentru o racire imediata a alimentelor. Asadar, producatorii acestui model au inteles faptul ca utilizatorilor nu le place sa astepte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Functionarea silentioasa este un alt mare plus pentru acest model Pyramis Elegant CO-BI34N, datoritata faptului ca nivelul de decibeli nu depaseste 42. Iar acest lucru este apreciat de catre cei care vor sa pastreze linistea locuintei lor. La acestia se adauga si pretul bun al modelului prezentat, un atu pe care l-am mentionat inca de la inceputul acestei recenzii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply