Electrolux EN3790MKX

Va invitam sa faceti cunostinta cu un model interesant de combina, dotat cu supersistemul No Frost, care vine cu un consum modest si cu atribute care aduc prospetime alimentelor: Electrolux EN3790MKX.(ACUM la reducere)

Electrolux EN3790MKX

Despre Electrolux EN3790MKX

Fiind vorba de un model din gama Electrolux, asteptarile referitoare la produsul prezentat sunt destul de mari. Iar asta se datoreaza bunei reputati a a unei asemenea gama de electrocasnice.

Electrolux EN3790MKX
Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX, 334 l, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Inox

Inchipuiti-va ca o astfel de combina are touch control. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca modelul prezentat include un fel special de comunicare cu partea externa, respectiv utilizatorul. Mai mult decat atat, atunci cand este cazul, temperatura interioara poate fi setata cu o simpla atingere de bun. Este acelasi sistem folosit ca in cazul telefoanelor mobile inteligente.

Despre Electrolux EN3790MKX

Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX – o alegere scumpa, dar cu dotari smart

Citeste si despre Hansa BK 316.3 FA

Sa trecem direct la lucrurile concrete pe care le poate oferi acest produs. Combina frigorifica Electrolux EN3790MKX vine cu un compartiment numit TasteLock care are fix acest rol: de a pastra intact gustul alimentelor. Desigur, ne referim aici in special la cele aflate in stare proaspata, precum fructele si legumele. Cum este posibil ca o combina sa aiba asemenea putere? Este simplu, ea ofera un control automat al umiditatii, pastrand mediul adecvat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, Electrolux EN3790MKX are si un filtrul specializat care determina circularea antioxidantilor pentru a imbogati considerabil aroma alimentelor. Si totul se realizeaza fara ca acestea sa-si piarda proprietatile saantoase. Capacul sertarului despre care va vorbeam pastreaza mereu compartimentul etans pentru ca alimentele sa nu intre in contact cu aerul. Ba mai mult, ele nu intra in contact nici cu bacteriile sau alte asemenea microorganisme.

Prospetimea este mentinuta de pana la 3 ori mai mult decat in cazul altor combine. Mai mult decat atat, exista un compartiment numit NaturaFresh, unde temperatura coboara pana aproape de 0 grade. Acesta este ideal pentru peste si, implicit, pentru a conferi prospetime acestui aliment.

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Deshidratarea alimentelor este impiedicata cu ajutotul sistemului Frost Twin Tech, o inovatie marca Electrolux EN3790MKX. Acesta asigura nivele stabile de temperatura, dar si de umiditate, pentru ca fructele si legumele sa-si pastreze forma initiala. Iar de acest lucru va puteti da seama numai privindu-le textura.

Consumul anual de energie in cazul combinei Electrolux EN3790MKX este de 264 KWh, ceea ce nu este deloc mult. Volumul total, un alt detaliu important, mai ales pentru cei care fac parte din familii numeroase, este de 334 L. Sistemul No Frost despre care va vorbim este unul inteligent si nu aplica un strat de gheata deranjant asupra alimentelor. Asa ca grija dezghetarii lor este un aspect de domeniul trecutului si dat uitarii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la zgomotul produs de aceasta combina nu putem spune decat ca este potrivit. Vorbim in cazul sau despre 43 dB, ceea ce nu este foarte mult. Culoarea care imbraca carcasa modelului Electrolux EN3790MKX este cea a inocului, in timp ce rafturile sunt confectionate din sticla rezistenta. Mai precis, vorbim despre 3 rafturi in frigider si 3 in congelator. Cam asta am avut noi de spus despre aceasta combina. Va invitam sa o testati si apoi sa ne spuneti cum vi se pare sistemul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply