Hansa BK 316.3 FA

Astazi va prezentam o combina interesanta, cu un pret potrivit si dotari bune. Ea corespunde mai multor tipuri de bugete si apartine unui producator cu traditie indelungata: Hansa. Mai precis, modelul ce urmeaza a fi prezentat in acest articol este Hansa BK 316.3 FA. (vezi oferta de AZI)

Hansa BK 316.3 FA

Despre Hansa BK 316.3 FA

Din punct de vedere al capacitatii, in cazul acestui model vorbim despre un volum potrivit. Nu este foarte generos, dar nici modest. Mai precis, 246 L. Combina este impartita in doua, partea de sus fiind reprezentata de frigider, iar cea de jos de congelator.

Hansa BK 316.3 FA
Combina frigorifica incorporabila Hansa BK 316.3 FA, 246 l, Clasa A+, H 177.6 cm

Inaltimea produsului este de 177,6 cm, in timp ce culoarea carcasei care o imbraca este o nuanta de alb imaculat. Produsul Hansa BK 316.3 FA este unul incorporabil in mobilier, fapt care justifica dimensiunile sale potrivite.

Despre Hansa BK 316.3 FA

Combina frigorifica incorporabila Hansa BK 316.3 FA – o alegere de succes

Citeste si despre Samsung RB31FERNDSA

Din punct de vedere al consumului de energie, utilizatorul nu are de ce sa-si faca griji. Modelul Hansa BK 316.3 FA nu consuma prea mult, deoarece face parte din clasa A+. Pe de alta parte, trebuie remarcat faptul ca sunt combine care merg chiar mai departe din acest punct de vedere, facand parte din clasa A++ sau chiar A+++. Consumul scazut reprezinta un atu pentru modelul Hansa deoarece acesta este tinut intreaga zi in priza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In orice caz, scopul produsului Hansa BK 316.3 FA este de a determina facturi mai mici la energie, avand in vedere faptul ca dispozitivul functioneaza non-stop: 24/24, 365/365 sau 366/366. Usile sale sunt reversibile, fapt care permite ca aceasta combina sa se deschida fie in stanga, fie in partea dreapta, in functie de cum prefera utilizatorul sa o aseze in bucataria sa.

In cazul modelului Hansa BK 316.3 FA exista un sertar special pentru fructe si legume, al carui principal rol este ca aceste sa-si pastreze savoarea si proprietatile nutritive. Dincolo de asta, nu putem vorbim nici despre umezeala. In cazul acestui dispozitiv, atat temperatura, cat si nivelul umezelii sunt tinute sub control pentru a putea conferi fructelor, legumelor si verdeturilor un tip mai indelungata de pastrare. Astfel, in loc de cateva zile, acestea se mentin pana la doua saptamani, in aceeasi tare buna.

Citeste si despre Liebherr CBNPes 5758

Iluminarea se realizeaza in interiorul combinei pe baza de Led-uri. Aceasta au rolul de a nu creste temperatura in interiorul combinei si nici de a consuma mult. Cu toate astea, iluminarea pe baza de led reprezinta un mare plus deoarece permite utilizatorilor sa vada bine in interior.

Congelatorul are in dotare sertare spatioase, astfel incat proviziile de carne, peste, legume sau fructe sa fie pastrate in siguranta. Ba mai mult, producatorii acestui model au dotat sertarele cu manere, fapt care face congelatorul mult mai usor de gestionat. In ceea ce priveste partea de autonomie, vorbim mai precis despre 11 h. Nu este o autonomie mare, insa daca intentionati sa folositi combina in zone in care exista o buna conexiune la curent, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dintre dotarile existente, nu avem cum sa nu amintim suportul pentru oua si tava pentru gheata. Acestea permit o mai buna asezate in interiorul compartimentelor combinei Hansa BK 316.3 FA, reprezentand in acelasi timp o modalitate de structurare ordonata. In plus, ouale sunt alimente fragile ce se pot sparge usor, daca nu sunt depozitate in conditii de siguranta. Pretul produsului este bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply