Beko RCNA406I30XB

Combinele Beko castiga tot mai mult teren in topul vanzarilor. Iar asta se datoreaza atributelor lor bune pe care utilizatorii nu au cum sa nu le aprecieze, iar printre modelele care sunt o alegere interesanta se numara si cel care urmeaza sa fie prezentat in randurile de mai jos. Mai precis, este vorba despre combina frigorifica Beko RCNA406I30XB. (vezi oferta de AZI)

Beko RCNA406I30XB

Despre Beko RCNA406I30XB

362 L este volumul pe care il ofera combina utilizatorilor sai, dovedindu-se astfel suficient de incapatoare pentru familii. Din punct de vedere al dotarilor, va precizam ca ea are sistem de tipul No Frost. Iar prin asta am spus destul de multe.

Beko RCNA406I30XB
Combina frigorifica Beko RCNA406I30XB, 362L, Touch control, No Frost, Clasa A++, H 203 cm, Argintiu

Designul este unul de tipul kitchen fit, ceea ce inseamna o integrare perfecta a combinei in bucataria utilizatorului. Astfel, combina propusa nu este mare, insa se dovedeste, in acelasi timp, suficient de incapatoare. Totodata, culoarea sa este versatila, ceea ce ii permite o usoara asortare cu restul interiorului.

Despre Beko RCNA406I30XB

Combina frigorifica Beko RCNA406I30XB – un superavantaj in bucatarie

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Cateva lamuriri in ceea ce priveste sistemul No Frost: prospetime, garantia calitatii, racire nu congelare, sistem antibacterian. Si acum sa le explicam pe fiecare. Aceasta tehnologie de tipul NeoFrost este posibila datorita a doua sisteme inovatoare: Dual Cooling si No frost. Recirea propriu-zisa se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer. Acestia actioneaza independent, ceea ce reprezinta un avantaj deoarece invaluie fiecare particica a frigiderului intr-un val rece ideal pentru a pastra prospetimea alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Rafturile acestui model Beko RCNA406I30XB sunt de tipul Safety Glass, fiind atat de rezistente, incat pot sustine pana la 25 de kg. Acest lucru le face ideale pentru a depozita produse mai grele precum: oalele cu mancare gatita (supa este destul de grea, mai ales daca ea contine si carne), borcanele cu conserve, fructele, legumele si mezelurile. Practic, si lactatele, daca sunt cumparate in cantitati mari pot fi destul de grele pentru rafturile obisnuite ale unei combine. Insa nu si pentru modelul nostru: Beko RCNA406I30XB.

Display-ul acestui produs este de tipul touch control, avand un afisaj electronic si oferind suficiente informatii utilizatorului. Ba mai mult, acest dispzitiv permite chiar programarea modului de functionare al combinei. Cand vine vorba de energia consumata, utilizatorii achizitiei Beko RCNA406I30XB nu au de ce sa-si faca griji. Aceasta este parte a clasei A++. Acest lucru se traduce prin facturi mai mici la energie si bani pusi deoparte pentru alte proiecte de familie.

Citeste si despre LG GSX961NSAZ

Sistemul de iluminare este unul adesea intalnit in cazul combinelor de acest tip, fiind pe baza de LED. Acesta are rolul important de a nu incalzi alimentele si de a nu creste consumul de energie electrica. Tocmai de aceea, led-urile au devenit o alegere tot mai populara printre producatorii de combine.

Compartimentul 0 grade este un mare plus pentru dispozitivul frigorific prezentat. Acesta inseamna locul ideal pentru depozitarea pestelui, carnii, fructelor si legumelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In incheiere, ne-am dori sa precizam faptul ca aceasta combina frigorifica Beko RCNA406I30XB reprezinta un foarte bun raport calitate-pret. Iar daca nu ne credeti pe cuvant, va rugam sa verificati in magazinele online si offline. Combina vine cu dotari medii spre superioare, in timp ce pretul este mentinut la un nivel optim.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply