Beko RCNA406E41ZXB

Pentru cei care au incredere intr-un brand precum Beko, avem o veste buna. In acest material urmeaza sa va prezentam o combina frigorifica interesanta. Mai precis, vorbim despre Beko RCNA406E41ZXB, un model atractiv atat prin design, cat si prin specificatiile pe care aceasta le ofera. (vezi oferta de AZI)

Beko RCNA406E41ZXB

Despre Beko RCNA406E41ZXB

Dati-ne voie sa va spunem ca este vorba despre o combina de tip kitchen fit, adica genul de produs care se integreaza foarte usor in bucatarie. Usa acestei combine se poate deschide larg, pana la 90 de grade.

Beko RCNA406E41ZXB
Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB, 362 l, Clasa A+++, NeoFrost, Compartiment 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+, H 203, Argintiu

Cand vine vorba de combine, un prim aspect care trezeste interesul utilizatorului este legat de volum. Astfel, acest model inseamna un volum de 362 L, adesea intalnit in cazul modelelor Beko. Sistemul de functionare este de tipul neoFrost, rolul fiind acela de a nu ingheta sub nicio forma alimentele, ci doar de a le raci corespunzator.

Despre Beko RCNA406E41ZXB

Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB – un model kitchen fit ideal pentru tine

Citeste si despre Heinner HSBS-H401MNFX+

Compartimentul 0 grade al modelului RCNA406E41ZXB este locul ideal pentru a pastra fructe, legume, peste sau carne. Aici sunt tinute sub control nu doar temperatura, ci si nivleul de umiditate, astfel incat acestea sa nu-si piarda vreodata din savoare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina Beko RCNA406E41ZXB face parte din gama Evoline, adica acele aparate frigorifice marca Beko ce determina un consum foarte redus atunci cand vine vorba de factura la energie electrica. Astfel, sistemul inovator privind acest aspect face ca modelul Beko sa faca parte din clasa A+++, avand petetii laterali mai speciali. De ce sunt speciali? Ei bine, acestia nu permit aparitia condensului. Sistemul de iluminare pe baza de Led-uri este o alta dovada de economisire a combinei Beko RCNA406E41ZXB. Acesta nu incalzeste alimentele si nici nu necesita un consum mare de energie electrica.

Sistemul de tip NeoFrost activeaza pe baza altor doua sisteme: No Frost si Active Dual Cooling care detemina o racire in fiecare compartiment, cu ajutorul curentilor de aer. Acestia sunt independenti si nu permit patrunderea temperaturii din exterior.

Citeste si despre Whirlpool BLFV 8001 OX

Expertii care au analizat atent modelul Beko RCNA406E41ZXB spun ca acesta este unul dintre secretele longitivitatii sale. Fiind bine izolata, combina nu doar ca nu permite alterarea alimentelor, dar nu se deterioreaza nici ea.

Performanta acestui model marca Beko merge mai departe. Inchipuiti-va ca exista un compartiment care poate pastra prospetimea verdeturilor pana la 30 de zile. Acestea nu se ofilesc si nici nu se usuca. Acelasi lucru este valabil si pentru fructe sau legume. Vorbim, asadar despre alimente deosebit de gustoase si sanatoase. Pe de alta parte, utilizatorii apreciaza faptul ca pot face economii. Acestia ajung sa puna deoparte bani frumosi si sa nu mai risipeasca la fel de multa mancare precum odinioara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Compresorul acestui model este de tipul ProSmart Inverter si determina o functionare de-a dreptul silentioasa. Asa ca nu ne mai putem plange de dureri de cap atunci cand ne aflam in preajma modelului de combina Beko RCNA406E41ZXB. Dimpotriva, aceasta functioneaza lin. Din punct de vedere al pretului, combina este genul de produs care surprinde placut. Asadar, ea ofera performanta, fara a se impune printr-un pret deranjant de mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply