Liebherr CNkw 4313

Pentru cine cauta un aparat de racire a alimentelor recomandam Combina frigorifica Liebherr CNkw 4313, un model modern si eficient. (oferta de AZI aici)

Liebherr CNkw 4313

Despre Liebherr CNkw 4313

Acest exemplar se remarca printr-o culoare speciala, aceasta fiind verde kiwi. Se va asorta perfect bucatariei dumnevoastra oferindu-i o pata de culoare. Latimea pe care o are acesta este de 60 cm. Adancimea pe care o detine acest exemplar este de 65.5 cm. In plus, mai are si o inaltime de 186.1 cm.

Liebherr CNkw 4313
Combina frigorifica Liebherr CNkw 4313, 304 l, NoFrost, Clasa A++, H 186 cm, Kiwi

Combina frigorifica Liebherr CNkw 4313 are o putere de 163 W. De asemenea, include un compresor si are un sistem de racire dinamic si de tip No Frost. Anual, consumul de energie al sau este de 240 kWh. Zilnic, aceasta combina frigorifica are un consum de 0.655 kWh.

Despre Liebherr CNkw 4313

Este Combina frigorifica Liebherr CNkw 4313 un model generos din punct de vedere al spatiului interior?

Citeste si despre Arctic ANFB276+

La alimentare, acest exemplar detine o tensiune de 220 V – 240 V. Acest model sta destul de bine la capitolul autonomie fara curent electric intrucat are o autonomie de 26 h. In cazu unei pene de curent, puteti sta lininstiti pe o perioada de timp de 26 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Deschiderea usilor se realizeaza spre parte dreapta, insa, acestea pot fi mutate intrucat sunt reversibile. Clasa energetica A++ este cea care va contribui la un consum scazut de curent electric, aceasta aflandu-se printre cele mai performante clase de eficienta energetica.

Ca nivel de zgomot, aceasta combina frigorifica are un nivel de 42 Db. Despre spatiul de stocare al acestui model este important sa stiti faptul ca este de 304 l. Volumul brut total al aparatului este de 333 l.

Citeste si despre LG GMB714PZXV

Despre frigiderul din componenta acestei combine frigorifice trebuie stiut faptul ca are un volum net total de 209 l. Are 3 rafturi in interior si 3 rafturi pe usa, suficiente pentru a aseza alimentele asa cum va doriti. Tot despre frigider trebuie mentionat ca se dezgheata automat, acest lucru fiind demn de luat in considerare. Congelatorul acestei combine frigorifice prezinta si el un spatiu de stocare este de 95 l, acesta fiind unul destul de mare. Cele 3 compartimente ale acestui sunt ceea ce va trebuie pentru a ordona alimentele dupa cum aveti nevoie. Capacitate de inghet pe care o are este de 9 Kg / 24h. Nu trebuie uitat nici de sistemul de dezghetare al sau, care este de tip automat.

Combina frigorifica are o functie de tip DuoCooling. Tehnologia sa este NoFrost necesara pentru a raci alimentele intr-un mod cat mai modern. Cu ajutorul tehnologiei de timp No Frost, alimentele vor fi pastrate fara sa se formeze gheata pe acestea. De asemenea, aun aer rece va raci alimentel uniform. Cu DuoCooling, frigiderul si congelatorul vor beneficia de racire independenta fara sa existe transfer de aer intre celd oua compartimente. Panoul electronic al acestui model va permtie sa realizati setarile intr-un mod cat usor. Raftul pentru sticle va permite ca acestea sa fie pastrate in siguranta, fara se se sparga.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Liebherr CNkw 4313 este un produs cu numeroase caracteristici moderne, care il fac demn de luat in considerare pentru o achizitie. Pretul sau este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply