Liebherr Comfort CUkw 2831

Aveti in plan achizitia unei combine frigorifice, dar nu stiti care ar fi mai potrivita pentru locuinta dumnevoatra? Va punem la dispozitie un model care va va placea, acesta fiind Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831.(oferta de AZI aici)

Liebherr Comfort CUkw 2831

Despre Liebherr Comfort CUkw 2831

Culoarea aparatului este verdele. Acest exemplar are o latime de 55 cm, iar adancimea sa este de 63 cm. Cat priveste inaltimea aparatului trebuie spus ca este de 161.2 cm.

Liebherr Comfort CUkw 2831
Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 , 265 l, Clasa A++, Congelator SmartFrost, Variospace, H 161.2 cm, Verde

Functiile sale sunt iluminarea cu LED si functia Smart Frost. Tehnologia aparatului este CoolPlus. Aceasta tehnologie are un rol important. De a reduce temperatura din congelator timp de cateva ore astfel incat alimentele sa poata fi congelate cat mai usor.

Despre Liebherr Comfort CUkw 2831

Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 – detalii legate de partea interna

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 are un sistem de racire de tip SmartFrost. Despre consumul anul de energie al aparatului trebuie mentionat faptul ca este de 192 kWh. Acest model dispune de un consum zilnic de energie de 0.535 kWh. Clasa climatica a acestuia este SN-ST, o clasa climatica buna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Referitor la tensiunea la alimentare pe care o are acesta trebuie mentionat faptul ca este de 220 – 240 V. Acest model are o autonomie fara curent destul de buna, aceasta fiind de 25 h. Acest exemplar detine usi reversibile, ceea ce inseamna ca se muta in partea dreapta sau in stanga. Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 include clasa de eficienta energetica A++, aceasta fiind importanta pentru un consum redus de curent electric.

Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 are un nivel de zgomot de 39 db. Volumul net total al sau este de 265 l, acesta fiind un spatiu de stocare destul de generos. Aparatul are si un compartiment pentru fructe si legume incapator unde le puteti pentru momentele cand aveti pofta de un fruct proaspat.

Citeste si despre Heinner HMB-47NHSA+

Drept accesorii incluse, acesta are un suport pentru sticle, dar si o tava pentru gheata. Frigiderul are inclus un volum de 212 l, acesta fiind un volum destul de bun. Rafturile acestui frigider sunt de 3, acestea fiind necesar organizarii alimentelor. Usa pe care o are acest model beneficiaza de 4 rafturi, unde veti putea aseza alimentele pe care sa le aveti mereu la indemana. Sistemul de dezghetare al frigiderului este unul automat, acesta fiind usor de dezghetat. Desigur ca, acest model detine si un congelator unde puteti conserva alimentele o perioada indelungata de timp, acesta avand un volum de 53 l. Congelatorului ii revin 2 compartimente si un sistem de dezghetare de tip manual. In plus, capacitatea de inghet a aparatului este de 4kg/24 h.

De asemenea, trebuie spus si faptul ca sertarele FrostSafe pe care le incorporeaza acest model sunt unele adanci si detasabile. In plus, se inchid perfect pentru ca aerul rece sa nu fie eliminat. De asemenea, faptul ca sunt transparente este un atu intrucat puteti vedea mai bine care in ce stadiu se afla alimentele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr Comfort CUkw 2831 este un exemplar care detine caracteristici demne de luat in considerare pentru a-l folosi in bucataria dumneavoastra. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply