Smeg C3170P1

Aveti nevoie de un aparat incapator unde sa puteti pastra alimentele o perioada indelungata de timp in conditii bune? O combina frigorifica este ceea ce aveti nevoie. Aceasta dispune de mult spatiu unde sa puteti aseza alimentele astfel ca dumenvoastra va veti putea bucura de un mare plus. (oferta de AZI aici)

Smeg C3170P1

Despre Smeg C3170P1

Acest exemplar are o laltime destul de buna, aceasta fiind de 54 cm. Important de precizat este si faptul ca acest model are o adancime de 54.9 cm. Inaltimea de care beneficiaza acest model este de 178 cm. Are si un cablu a carui lungime este de 240 cm.

Smeg C3170P1
Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1, 268 L, Clasa A+, H 178 cm, Alb

Din punct de vedere al dimensiunilor este un model destul de bun, astfel ca acesta poate fi asezat si in locuri mai inguste.

Despre Smeg C3170P1

Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1 – despre partea tehnica

Citeste si despre Heinner HCF-205NHA+

Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1 prezinta un compresor. De asemenea, acesta include si un sistem de racire de tip static. Anual, consumul de energie este de 291 kWh, acesta fiind destul de scazut. Mai mult, Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1 include si clasa climatica buna, aceasta fiind de tip T, N, SN, ST, astfel ca acest produs poate fi asezat in diverse locuri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre tensiunea la alimentare pe care o are acest model trebuie spus ca este de 220 – 240 V. Aceasta model are o usa care se va deschide spre partea dreapta. Despre clasa de eficienta energetica a sa trebuie spus ca este destul de buna intrucat este de tip A+, ceea ce inseamna ca va veti bucura de un consum destul de scazut de curent electric, ceea ce reprezinta un avantaj.

Nivelul de zgomot pe care il emite exemplarul este de 36 dB, iar volumul sau net total este de 268 l, acesta fiind un model destul de incapator. Exemplarului nu ii lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume, locul unde le veti putea pastra proaspete un timp indelungat.

Citeste si despre Liebherr Confort CUEL 3331

Referitor la accesoriile incluse ale acestuia trebuie spus ca sunt suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata. Despre volumul net al frigiderului trebuie spus ca este de 196 l. Necesar de precizat este faptul ca acest model detine si 4 rafturi in interior pentru a depozita alimentele, precum si 4 rafturi pe usile sale. Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1 prezinta un sistem de dezghetare automat pentru frigiderul sau, acesta fiind destul de bun.

Combina frigorifica incorporabila Smeg C3170P1 are rafturile realizate din sticla securizata. Congelatorul de care beneficiaza acesta are un volum de 72 l si 3 compartimente. Sistemul sau de dezghetare este unul manual, iar capacitatea de inghet pe care o are este de 4 kg/24 h. Aceasta combina frigorifica detine si o functie importanta si anume dezghetarea automata a frigiderului. Tehnologia pe care o are acesta este Led lighting astfel ca aceasta va economisi si curent electric din acest punct de vedere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifics incorporabila Smeg C3170P1 este un produs bun recomandat celor care au multe alimente de pastrat si care nu consuma mult curent electric. De asemenea, acesta are un pret destul de bun fiind potrivit caracteristicilor pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply