Zanussi ZBB28441SA

Daca nu esti decis ce aparat de racire a alimentelor sa iti cumperi, noi te putem ajuta. Astfel, pentru a te bucura de cat mai multe facilitati este recomandata o combina frigorifica. Aceasta este suficient de incapatoare astfel incat sa poti pastra o cantitate cat mai mare de alimente. Pentru a va bucura de numeroasele avantaje pe care le ofera o combina frigorifica utilizatorilor, propunem un model modern, acesta fiind: Combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA, un model care nu va va dezamagi. (oferta de AZI aici)

Zanussi ZBB28441SA

Despre Zanussi ZBB28441SA

Trebuie stiut de la bun inceput faptul ca o combina frigorifica este un aparat destinat celor care au nevoie sa depoziteze o cantitate mai mare de alimente si pentru o perioada mai indelungata de timp. Fata de un frigider, o combina frigorifica va avea un frigider un interior cu un volum mai mare. De asemenea, si congelatorul va fi mai spatios. Astfel ca, alimentele vor fi pastrate mai bine si vor avea suficient loc intre ele, astfel incat sa nu se amestece mirosurile, un aspect de care se fereste oricine.

Zanussi ZBB28441SA
Combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA, 277 l, Clasa A+, H 177.2 cm, Alb

Bucurati-va de avantajele pe care le ofera utilizarea unei combine frigorifice. Aceasta are un congelator cu un interior spatios, potrivit pentru a pastra o cantitate mai mare de alimente pentru o perioada indelungata de timp.

Despre Zanussi ZBB28441SA

Ce trebuie stiut despre Combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA?

Citeste si despre Arctic O20+

Pe de o parte, despre combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA trebuie mentionat faptul ca prezinta clasa climatica SN-N-ST-T, aceasta fiind destul de buna. Astfel, veti putea aseza aparatul oriunde veti vrea, in diverse locuri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In ceea ce priveste rafturile pe care le are acest model trebuie spus ca sunt realizate din sticla, acestea fiind rezistente, dar si usor de curatat. Frigiderul are o dezghetare de tip automat, acesta fiind necesar pentru aparat intrucat se va dezgheta atunci cand va fi necesar.

Este important de precizat faptul ca acest exemplar prezinta rafturi detasabile, acestea fiind usor de amenajat atunci cand cand aveti mai multe produse si nu stiti cum sa le aranjati. Datorita acestora, veti putea amenaja interiorul frigiderului dupa necesitatile dumneavoastra. Astfel, veti putea face loc pentru vasele mai voluminoase astfel incat acestea sa incapa in interior.

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Pe de alta parte, despre sertarele congelatorului trebuie spus ca sunt transparente, ceea ce reprezinta un plus. Asta pentru ca veti putea vedea prin ele ce se afla in interior, fara sa fie nevoie sa le deschideti. Acestea sunt moderne si cu un design placut.

Un detaliu important de stiut despre Combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA este referitor la faptul ca este un model economic intrucat nu consuma mult curent electric. Acest lucru se datoreaza clasei de eficienta energetica buna pe care o incorporeaza exemplarul, aceasta fiind clasa A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Zanussi ZBB28441SA este un exemplar de calitate, un model ce merita sa il aveti in locuinta in dumnevoastra. Interiorul il puteti organiza in functie de necesitatile dumnevoastra, acest lucru fiind un aspect demn de luat in considerare. Pretul pe care il are acesta este unul destul de bun, fiind pe masura caracteristicilor pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply