Arctic O20+

Lada frigorifica e unul dintre acele aparate electrocasnice care nu sunt neaparat necesare intr-o gospodarie, dar, daca ai una, te bucuri de foarte multe avantaje. Astfel, un model ca aceasta lada frigorifica Arctic O20+, iti poate oferi un spatiu in plus pentru depozitarea produselor alimentare, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti multi bani pentru acest lucru.(ACUM la reducere)

Arctic O20+

Despre Arctic O20+

Modelul acesta este o lada frigorifica ce are un volum net total de 205 litri si un volum brut total de 215 litri. Asadar, pe langa spatiul din congelatorul clasic, poti sa te bucuri de foarte mult spatiu in plus pentru a-ti face rezerve din anumite produse congelate, fara sa mai ai probleme cu lipsa de spatiu, ca inainte.

Arctic O20+
Lada Frigorifica Arctic O20+, 205 l, Clasa A+, Alb

Aceasta lada frigorifica Arctic O20+ are un consum energetic de 224 de kWh pe an, ceea ce nu inseamna deloc mult, asa ca produsul a fost inclus in clasa de eficienta energetica A+, adica una superioara si economica. Clasa A+ te ajuta sa faci o economie de pana la 24%, prin comparatie cu un produs asemanator care face parte din clasa A.

Despre Arctic O20+

Designul aparatului

Citeste si despre Gorenje ORB152RD

Produsul acesta are un design destul de tipic pentru un astfel de aparat, o mica diferenta fiind ca este mai mult patrata decat dreptunghiulara, multi fiind obisnuiti cu a doua forma pentru acest produs. Modelul are culoarea alba si deschiderea standard se face pe verticala. Manerul sau e orizontal integrat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Lada frigorifica Arctic O20+ are inclus un sistem antibacterian si dispune de yala. Aparatul se poate inchide etans si, datorita yalei, usa sa este mereu securizata. In interior, vei gasi un cos metalic.

Dimensiunile produsului sunt de 91.2 x 75.1 x 72.5 de centimetri (I x L x A). Modelul face parte din clasele climatice SN – T. Acesta are un singur compresor. Nivelul de zgomot produs de lada frigorifica Arctic O20+ este de numai 42 de decibeli, un prag destul de mic, care nu te va deranja prin sunetele produse. Autonomia aparatului este mare, de o zi si jumatate, mai exact, de 36 de ore; cu alte cuvinte, daca acesta nu mai este alimentat de energie electrica, va continua timp de 36 de ore sa pastreze alimentele la temperatura necesara pentru a nu se strica.

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

Functia Fast Freezing e una foarte importanta, deoarece poate sa activeze compresorul si ventilatorul la capacitatea lor maxima, pentru ca in interior sa se poata obtine temperaturi de pana la -270 de grade Celsius, intr-un timp cat mai scurt.

Aceasta lada frigorifica Arctic O20+ a fost create din materiale neinflamabile, pentru a-ti oferi siguranta de care ai nevoie in utilizarea sa, dar si pentru a-ti oferi o protectie cat mai buna pentru factorii de mediu. Asadar, poti sa te bazezi pe acest aparat, indiferent de conditii. Mai mult, aparatul are si certificare germana de calitate, deci, e clar ca este un produs de calitate superioara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa toate aceste avantaje prezentate, modelul de lada frigorifica Arctic O20+ este foarte apreciat si pentru pretul sau foarte mic, de aceea, daca vrei sa-ti imbogatesti casa cu un aparat electrocasnic de calitate, acesta este cel pe care poti miza.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply