Heinner HSBS-H401MNFX+

Va ganditi sa va cumparati un side by side si nu stiti ce sa alegeti? Atunci cand mergeti in magazine va este greu sa va hotarati si nu stiti ce model isi merita banii? In acest caz, putem face o sugestie care va va ajuta destul de mult, fiind vorba despre Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+.(ACUM la reducere)

Heinner HSBS-H401MNFX+

Despre Heinner HSBS-H401MNFX+

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+ este un model care are 4 usi. Display-ul sau este de tip touchscreeen, acesta fiind usor de controlat.

Heinner HSBS-H401MNFX+
Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+, 401 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, LED, Control Electronic, Compresor Inverter, H 180 cm, Inox

Despre culoarea pe care o are trebuie spus ca este inoxul. Ca latime, acest model masoara 79.5 cm. Adancimea sa este si ea de 69.2 cm, iar inaltimea masoara 180 cm.

Despre Heinner HSBS-H401MNFX+

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+ – un exemplar care detine caracteristici importante pentru pastrarea alimentelor in conditii bune

Citeste si despre Liebherr Confort DN 43X13

In ceea ce priveste sistemul de racire pe care il are acesta, trebuie spus ca este unul modern cu multe rezultate bune, acesta fiind de tip No Frost, un sistem prezent atat pentru frigider, dar si pentru congelator. Clasa de eficienta energetica pe care o utilizeaza acest exemplar este A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Atunci cand aveti nevoie de un aparat cu un volum mare si nu stiti ce sa alegeti, un side by side este solutia. De exemplu, acest side by side are un volum de 401 l, care este unul destul de mare. Drept functii pe care le include acesta mai sunt si: Vacanta, Super congelare, dar si functia ECO. Este important de specificat si faptul ca acest model are si tehnologia Compresor Inverter, o tehnologie moderna cu multe trasaturi bune.

Pe de alta parte, trebuie spus faptul ca, din componenta sa mai face parte si compresorul. In plu, este un mare plus sistemul sau de racire de tip Full No Frost, acesta fiind indicat pentru pastrarea alimentelor in conditii cat mai bune.

Citeste si despre Liebherr Premium CTNesf 3663

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+ are un frigider cu un volum de 268 l. Rafturile sale sunt in numar de 3, acestea fiind necesare pentru depozitarea alimentelor intr-un mod destul de organizat. De asemenea, mai trebuie specificat si faptul ca acest model are un sistem de dezghetare automat, atat pentru frigider, dar si pentru congelator. Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+ mai are si un compartiment pentru legume & fructe. Rafturile acestuia sunt produse din sticla, aceasta fiind destul de rezistenta.

Precizam despre congelator faptul ca are un volum net mare, acesta fiind de 133 l. Compartimentele sale sunt in numar de 4, acestea fiind destul de bune. Despre functionarea acestui aparat mai trebuie spus ca este una destul de buna, avand la baza sa motorul inverter, un motor care ofera rezultate bune din punct de vedere al energiei si zgomotului. Mai mult decat atat, pentru ca aerul rece sa fie distribuit uniform in incaperile din side by side, acesta are un sistem multi Air Flow. Practic, un ventilator va avea grija ca aerul sa ajunga in toate locurile, astfel incat alimentele sa fie racite corespunzator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by Side Heinner HSBS-H401MNFX+ este un produs cu trasaturi importante demne de luat in considerare pentru locuinta dumneavoastra. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply