LG GSX960MTAZ

Daca faceti parte dintr-o familie numeroasa si aveti nevoie de un aparat de racire a alimentelor, astfel incat sa va bucurati de un spatiu cat mai generos din acest punct de vedere ar fi indicat un side by side. Astfel, un side by side va poate ajuta sa depozitati multe alimente, iar pastrarea acestora sa se realizeze in conditii cat mai bune. Iar un model modern, care include functii de ultima generatie este Side by side LG GSX960MTAZ.(ACUM la reducere)

LG GSX960MTAZ

Despre LG GSX960MTAZ

Acest model este de culoare neagra, aceasta fiind o culoare care se potriveste de minune in orice incapere. Este necesar de precizat si faptul ca latimea pe care o are acest dispozitiv este de 912 mm.

LG GSX960MTAZ
Side by side LG GSX960MTAZ, 601 L, Clasa A++, No Frost, InstaView, Door in Door, Dispenser apa, H 179 cm, Negru

Acest exemplar are si o adancime de 738 mm, iar inaltimea pe care o masoara trebuie spus ca este de 1790 mm. InstaView Door-in-Door™ este un panou modern avand efect de oglinda. De asemenea, acesta va va permite sa vedeti in interior. In plus, pierderea de aer rece va fi una redusa, alimentele fiind pastrate proaspete un timp indelungat.

Despre LG GSX960MTAZ

Side by side LG GSX960MTAZ – cateva dintre trasaturile pe care le prezinta exemplarul

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 43X13

Side by side LG GSX960MTAZ include 3 usi. Acest model are si un dozator. In plus, acesta mai prezinta si o clasa de eficienta energetica A++. Nivelul de zgomot pe care il exemplarul 39 dB. Side by side LG GSX960MTAZ prezinta si un volum net total de 668 l, acesta fiind un exemplar care se dovedeste a fi destul de incapator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

In ceea ce priveste functiile pe care le include acest Side by side LG GSX960MTAZ trebuie spus ca sunt unele destul de bune, precum: Zdrobire, Blocare acces copii, Alarma acustica, Flux de aer multidirectional, Afisaj cu LED.

Pentru pastrarea vinului, Side by side LG GSX960MTAZ are un loc special astfel incat acesta sa fie pastrat cat mai bine. Smart ThinQ™ este functia care permite controlul aparatului de la distanta. Astfel, veti putea seta temperatura frigiderului chiar si de pe smartphone, ceea ce reprezinta un mare plus.

Citeste si despre Samsung RS68N8220B1/EF

In ceea ce priveste sistemul de racire trebuie spus ca este No Frost, datoita caruia alimentelor vor fi pastrate in conditii cat mai bune. Mai mult decat atat, trebuie stiut si faptul ca acest dispozitiv are si un consum anual de energie de 376 kWh. Referitor la agentul de racire pe care il include acest produs trebuie spus ca este unul destul de bun, acesta fiind R 600a.

Mai trebuie specificat si faptul ca frigiderul pe care il are acest exemplar prezinta un volum de 422 l. Astfel, este vorba despre un frigider care se potriveste de minune pentru a va bucura de un spatiu cat mai mare unde sa puteti aseza alimentele. Mai mult decat atat, si congelatorul este important intrucat prezinta un volum de 192 l. Acest volum este unul destul de mare fata de alte modele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by side LG GSX960MTAZ este un produs care merita apreciat avand in vedere caracteristicile pe care le are, pretul pe care il include acesta este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply