Beko GN1603130PT

Aveti nevoie de un side by side? Ce ziceti de Side by side Beko GN1603130PT? Este un model cu multe trasaturi bune. Culoarea pe care o are acest side by side este argintiul, o culoare ce se potriveste de minune in orice bucatarie. Latimea sa este putin mai mare, aceasta este de 91 cm. In plus, adancimea sa este de 78 cm, iar inaltimea de 179 cm.(ACUM la reducere)

Beko GN1603130PT

Despre Beko GN1603130PT

Side by side Beko GN1603130PT este un exemplar ce incorporeaza 2 usi. Display-ul pe care il are acesta este unul modern de tip touchscreen. De asemenea, mai trebuie specificat faptul ca modelul are si un sistem de racire de tip Neo Frost, acesta fiind unul cat se poate de modern. Acesta este prezent pentru frigider si pentru congelator. Astfel, trebuie spus faptul ca alimentele vor fi pastrate in conditii cat mai bune gratie acestui sistem modern.

Beko GN1603130PT
Side by side Beko GN1603130PT, 558 l, NoFrost, Clasa A++, H 179 cm, Argintiu

Despre clasa energetica a acestui model trebuie spus ca este A++, aceasta fiind cea care nu va consuma mult curent electric, dimpotriva, va fi unul redus. Despre nivelul de zgomot pe care il are acest exemplar trebuie spus ca este de 43 dB.

Despre Beko GN1603130PT

Side by side Beko GN1603130PT – un model util

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Side by side Beko GN1603130PT are un volum net total de 558 l, ceea ce va inseamna un spatiu generos al aparatului. Functiile sunt cele care ii vor conferi un mare plus acestui model, fiind vorba despre Functie vacanta, Congelare rapida ,Avertizare luminoasa, Racire rapida. Trebuie spus faptul ca acest exemplar are functia de semnalare audio pentru usa deschisa, aceasta fiind cea care va va atentiona de fiecare data cand usa a fost tinuta deschisa prea mult timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Tehnologia care va vea grija ca acest aparat sa functioneze cat mai eficient este Compressor ProSmart Inverter. Are si un suport pentru oua, astfel incat acestea sa fie tinute in siguranta.

Anual, consumul de energie pe care il are acest side by side este de 381 kWh. Clasa climatica este si ea una destul de buna, aceasta fiind SN – T. La alimentarea, tensiunea acestui aparat este de 230 V, aceasta fiind una destul de buna. Are o autonomie fara curent electric de pana la 21 h, ceea ce este un plus. Side by side Beko GN1603130PT are un frigider cu un volum de 368 l, acesta fiind unul destul de mare. Cele 6 rafturi pe care le are frigiderul sunt tocmai bune pentru a organiza alimentele asa cum va doriti si cum aveti nevoie.

Citeste si despre Oursson RF1005/RD

Despre rafturile de usi, trebuie spus ca sunt 4, acestea fiind de mare utilitate pentru asezarea alimentelor pe care vreti sa le aveti la indemana. Important de spus este faptul ca acest frigider are un sistem de dezghetare de tip automat, un sistem usor de folosit. Compartimentul pentru pastrarea legumelor & fructelor este important pentru pastrarea acestora departe de alte alimente. Despre rafturile de care dispune modelul trebuie spus ca sunt realizate din sticla securizata.

Cu un congelator al carui volum este de 190 l, alimentele vor avea destul de mult spatiu pentru a fi pastrate. In cee ce priveste numarul compartimentelor pe care le are acest congelator trebuie spus ca sunt in numar de 6. Acesta se dezgheta tot in mod automat, iar capacitatea de inghet pe care o are aceasta este de 13 Kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by side Beko GN1603130PT isi merita toti banii, pretul sau nefiind unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply