Neff KA3902I20

Va ganditi sa va cumparati un side by side? Este o idee cat se poate de buna. Avem si o recomandare. Este vorba despre Side by Side Neff KA3902I20.(ACUM la reducere)

Neff KA3902I20

Despre Neff KA3902I20

Culoarea acestui aparat este argintiul despre care trebuie spus ca se va potrivi de minune atunci cand il veti aseza in bucatarie. Puterea acestuia este de 347 W. Prezinta si un compresor, precum si un consum anual de energie de 436 kwh. Latimea acestui model este de 91 cm. De asemenea, are si o adancime de 72 cm. Inaltimea aparatului este de 177 cm.

Neff KA3902I20
Side by Side Neff KA3902I20, 533 l, Clasa A+, NoFrost, Multi-AirFlow, TouchControl, Afisaj digital, Dozator iluminat apa, Cuburi de gheata sau gheata sfaramata, H 177 cm, Inox Antiamprenta

Acest aparat prezinta si un sistem de racire No Frost pentru frigider, dar si pentru congelator. In plus, mai detine si clasa de eficienta A. Zgomotul pe care il produce acesta are un nivel de 43 db.

Despre Neff KA3902I20

Side by Side Neff KA3902I20 – cateva aspecte importante despre partea tehnica

Citeste si despre Arctic O23+

Side by Side Neff KA3902I20 este un model care include 2 usi si o suprafata realizata din inox antiamprenta. Aceasta este de ajutor atunci cand veti curata aparatul intrucat nu va avea prezenta urme. Display-ul pe care il are acesta este tip LCD avand si un dozator pentru apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Volumul net total de care dispune Side by Side Neff KA3902I20 este de 533 l, un astfel de volum fiind unul potrivit pentru a pastra o cantitate destul de mare de alimente. In plus, acest model prezinta si functia TouchControl, super congelare, precum si cea de dozator de inghetata. De asemenea, este utila si functia de memorare erori. Sistemul No Frost si iluminarea interioara cu LED sunt alte functii importante ale dispozitivului.

Daca veti lasa usa deschisa pentru mai mult timp, acest model are functia de semnalare audio pentru usa, care va va anunta cand va trebui sa il inchideti. De asemenea, si in cazul unei temperaturi ridicate in interiorul acestuia, va exista tot functia de semnalare audio, care este de mare ajutor.

Citeste si despre Arctic AK54240+

Clasa climatica a acestui model este SN-T. Despre tensiunea la alimentare pe care o are dispozitivul trebuie spus ca este de 230 V. Fara curent, acesta va avea o autonomie de 4 h. Frigiderul acestui side by side este unul destul de incapator cu un volum de 370 l. Cele 4 rafturi sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a aseza alimentele astfel incat sa le puteti organiza asa cum va doriti.

Si pe usile acestuia se afla tot 4 usi care sunt necesare pentru a aseza alimentele. Avand o dezghetare de tip automat, acesta se va dezgheta mai usor. Compartimentul pentru fructe si legume va garanta pastrarea acestora in siguranta. Rafturile pe care le detine frigiderul sunt realizate din sticla securizata. Side by Side Neff KA3902I20 este unul cu o capacitate mare, volumul sau fiind de 163 l. Cele 4 compartimente sunt importante pentru distribuirea alimentelor intr-un mod organizat. Despre sistemul de dezghetare al congelatorului trebuie spus ca este automat. Capacitatea de inghet care ii revine acestuia este de 11 kg/24 h, fiind destul de mare. Productia de cuburi de gheata este de 0.9 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by Side Neff KA3902I20 este un exemplar ce prezinta o caracteristica destul de buna in vederea asezarii alimentelor, respectiv capacitatea sa. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply