Heinner HSBS-H401MNFGBK+

Cautati un side by side bun? Va ooferim o sugestie cat se poate de buna, aceasta fiind Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+. In ceea ce priveste latimea pe care o are acest exemplar trebuie spus ca este de 79.5 cm. Mai mult decat atat, importanta este si adancimea pe care o are aparatul despre care trebuie spus ca este de 69.2 cm. Avand o inaltime de 180 cm, putem spune ca este vorba despre un model destul de inalt. (ACUM la reducere)

Heinner HSBS-H401MNFGBK+

Despre Heinner HSBS-H401MNFGBK+

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ este un model cu 4 usi din sticla neagra, elegante. De asemenea, are un display de tip touchscreen. Despre sistemul de racire pe care il are acesta trebuie spus ca este unul des bun, acesta fiind Full No Frost. Clasa energetica A este cea pe care o incorporeaza acest model cand vine vorba despre consumul de curent electric.

Heinner HSBS-H401MNFGBK+
Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+, 401 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, LED, Control Electronic, Compresor Inverter, H 180 cm, Sticla Neagra

Acest model are o culoare moderna, respectivul negru. Aceasta este o culoare care se potriveste de minune in orice bucatarie, fiind indicat si din punct de vedere al non-culorii sale. Volumul net total pe care il are acest aparat de racire este de 401 l, un volum destul de mare.

Despre Heinner HSBS-H401MNFGBK+

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ – un side by side modern si incapator

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ are urmatoarele functii: Vacanta, Super congelare, dar si ECO. Semnalarea audio pentru usa deschisa este utila pentru ca va anunta cand o tineti deschisa prea mult timp. Tehnologia pe care o are acest exemplar este de tip Compresor Inverter. Exemplarul prezinta un compresor, acesta fiind cel care se alfa la baza aparatului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ are un frigider cu un volum de 268 l. Acesta are si 3 rafturi, acestea fiind necesare pentru a aseza alimentele. Frigiderul se dezgheata automat, acest lucru fiind demn de luat in considerare pentru momentul cand veti vrea sa realizati acest lucru.

Compartiment legume & fructe este util pentru asezarea acestora in siguranta si separat de celelalte alimente. Despre rafturile pe care le are acest model mai trebuie spus si faptul ca sunt realizate din sticla.

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Cat despre congelatorul acestui side by side trebuie spus ca are un volum destul de bun, acesta fiind de 133 l. Astfel, veti putea pastra destul de multe alimente un timp indelungat, acesta permitand acest lucru. Compartimentele pe care le are acest exemplar sunt in de 4, iar sistemul sau de dezghetare este automat.

Despre sistemul de racire de tip Full No Frost pe care il are acest Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ trebuie spus ca va permite o circulatie omogena a aerului rece din interior. Astfel, acesta va fi lipsit de umiditate, precum si de formarea ghetii. Astfel, alimentele vor fi pastrate in conditii cat mai bune. Fiabilitatea acestui produs este asigurata de motorul inverter pe care il are acest side by side. Un consum scazut de energie, precum si un zgomot cat mai redus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by Side Heinner HSBS-H401MNFGBK+ reprezinta un model echipat cu multe functii bune, demne de luat in calcul atunci cand va puneti intrebari referitoare la o astfel achizitie. Pretul acestui produs este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply