Beko RCNA340K20XP

Preferintele culinare variaza de la o zona la alta si de la o persoana la alta insa cu siguranta indiferent daca sunteti un fan al mancarii traditionale sau poate un vegetarian trebuie sa aveti grija de modul in care alimentele sunt pastrarte iar asta duce in unele cazuri la analiza unei combine frigorifice Beko RCNA340K20XP.(vezi oferta de AZI)

Beko RCNA340K20XP

Despre Beko RCNA340K20XP

Pentru cei care prefera sa gateasca sau care trebuie sa gateasca pentru mai multe persoane un astfel de model Beko RCNA340K20XP poate fi mult mai bine vazut decat un frigider cu doua usi de exemplu.

Beko RCNA340K20XP
Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox Antiamprenta

Combina frigorifica nu este importanta doar prin prisma spatiului de care dispune si pe care il veti putea utiliza in sprijinul si ajutorul vostru ci este importanta si prin prisma conditiilor de pastrare.

Despre Beko RCNA340K20XP

Mai usor cu Beko RCNA340K20XP

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Sunt multe moduri prin care puteti sa conservati sau pastrati anumite produse si alimente sau poate mancarea gatita insa cu siguranta daca vorbim despre ceea ce poate face Beko RCNA340K20XP atunci o sa avem cu totul alta perspectiva. In prima faza este vorba despre modul in care puteti sa stabiliti conditiil de de pastrare dorite pentru fiecare dintre cele doua compartimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru frigider este vorba despre faptul ca pe langa volumul net de 205l aveti si un sistem de dezghetare automata dar si alte elemente precum 4 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa dar si un compartiment pentru fructe si legume. La interiorul congelatorului veti avea volumul de 97l, 3 compartimente, o capacitate de congelare de 5kg in 24h dar si un sistem de dezghetare automata.

Aceste sisteme sunt importante pentru momentul intretinerii combinei frigorifice insa pe langa asta sunt legate si de tehnologia ce sta la baza functionarii Beko RCNA340K20XP. Vorbim despre un sistem de racire de tip Neo Frost si care mai vine si cu functii precum cea Ion Guard, Filtrul antimiros, compartimentul pentru congelare rapida sau tehnologia Neo Frost Dual Cooling.

Citeste si despre Gorenje RF4141ANW

Nu ignoram nici faptul ca un model modern si cu o functionare moderna poate sa insemne mai multe beneficii si din perspectiva consumului de resurse si veti avea pozitionarea in clasa A+. Acesta pozitionare se leaga cu siguranta de faptul ca este un model cu un consum mediu anual de 304 kWh dar in acelasi timp si de prezenta unei functii de avertizare audio pentru cand usa ramane deschisa mai mult timp sau de autonomia de pana la 21h fara curent.

Putem vedea ca beneficii sau ca si caracteristici avantajoase si faptul ca este vorba despre o combina frigorifica relativ silentioasa avand un nivel maxim de zgomot de doar 43dB. Toate aceste elemente insa se prezinta sub un aspect elegant si modern in acelasi timp datorat prezentei inoxului antiamprenta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Caracteristicile constructive sunt cele care au ramas la urma si asta pentru a va putea forma o idee si asupra spatiului de care are nevoie Beko RCNA340K20XP pentru instalare. Va fi nevoie ca acesta sa msoare 175 x 65 x 60 cm insa spre avantajul vostru aveti posibilitatea de a alege sensul de deschidere al usilor si asta pentru ca sistemul de usi este reversibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply