Samsung RS68N8220B1/EF

Daca va numarati printre norocosii care dispun de o bucatarie spatioasa care permite amplasarea unui frigider side by side, inseamna ca puteti lua in considerare modelul Samsung RS68N8220B1/EF. Avantajele conferite de acest model justifica pretul peste medie pe care il are frigiderul. Totodata, designul modern il preteaza excelent pentru o bucatarie moderna.(vezi disponibilitatea)

Samsung RS68N8220B1/EF

Despre Samsung RS68N8220B1/EF

Acest aparat frigorific se remarca in primul rand printr-un volum total net de 617 litri, dintre care 407 litri sunt destinati frigiderului si restul de 210 litri sunt alocati congelatorului, ceea ce il face sa fie perfect pentru familii numeroase, cu multi membri sau chiar pentru pensiuni. Fiind deosebit de spatios, acest frigider este gandit practic si eficient, avand 5 rafturi pe usi si 4 in frigider.

Samsung RS68N8220B1/EF

Side by side Samsung RS68N8220B1/EF, 617l, Clasa A+, Full No Frost, Twin Cooling, Compresor Digital Invertor, Display, Dispenser, H 178cm, Negru

Modelul Samsung RS68N8220B1/EF este dotat cu sistemul Twin Cooling Plus, care foloseste 2 fluxuri de aer distincte si un control strict al temperaturii, pentru a putea avea un nivel optim de umiditate de pana in 70%. In felul acesta este creat un microclimat perfect pentru a pastra alimentele in conditiile cele mai bune, timp indelungat. In acelasi timp, este eliminat riscul ca mirosurile din frigider si congelator sa se amestece.

Despre Samsung RS68N8220B1/EF

Functii numeroase si consum excelent

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Prin intermediul sistemului de ventilatie Multi Air Flow se pastreaza o temperatura constanta in frigider, chiar si dupa deschiderea usii, in felul acesta alimentele pastrandu-se proaspete mai mult timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

O alta functie importanta la modelul Samsung RS68N8220B1/EF este reprezentata de sistemul de racire No Frost, care are rolul principal de a impiedica formarea depunerilor de gheata pe peretii laterali, dar si pe alimente.

Frigiderul Samsung RS68N8220B1/EF este prevazut cu afisaj intern LED, care afiseaza temperaturile interioare ale celor 2 compartimente din frigider si sunteti informati atunci cand se impune schimbarea filtrului. Cu ajutorul acestui afisaj, puteti folosi dozatorul de apa sau puteti beficia de gheata, doar printr-o simpla atingere. In cazul in care veti fi plecat mai multe zile si doriti ca frigiderul sa functioneze in continuare, puteti sa va folositi de functia „concediu”.

Citeste si despre Arctic ANK275+

Compresorul Digital Inverter este un alt atu al acestui model, care optimizeaza setarile pentru racire constanta, fara ca dumneavoastra sa fiti nevoiti sa opriti si sa reporniti in mod repetat aparatul frigorific.

Referitor la consum, atunci cand vedem un aparat frigorific atat de mare, ne imaginam ca si consumul este pe masura. Producatorul Samsung isi surprinde insa, in mod placut utilizatorii, printr-un consum anual foarte bun, de numai 452kWh, modelul Samsung RS68N8220B1/EF fiind incadrat in clas de eficienta energetica A+. Cu un asemenea consum, este si mai usor sa va decideti asupra acestui model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aparatul frigorific Samsung RS68N8220B1/EF este unul din cele mai performante si eficiente ale acestui producator, putandu-se ridica la nivelul asteptarilor tuturor tipurilor de utilizatori. Acest model este dotat cu numeroase functii si compartimentat in asa fel, incat sa fie cat mai util si mai bine folosit. Design-ul este si acesta demn de luat in seama. Alegand acest model, nu veti mai avea probleme cu spatiul din frigider sau chiar din congelator si alimentele dumneavoastra vor fi pastrate in cele mai bune conditii chiar si timp indelungat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply