Liebherr Confort DNml 43X13

Pentru fiecare dintre noi exista anumite electrocasnice care sa raspunda nevoilor pe care le avem fie ca suntem persoane pasionate de gatit sau este vorba despre persoane care gatesc doar atunci cand este nevoie. Pentru aceasta situatie putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna alegerea modelelor sau modelului potrivit iar Liebherr Confort DNml 43X13 poate fi unul dintre cele care sa raspunda favorabil nevoilor voastre.(cea mai buna oferta AICI)

Liebherr Confort DNml 43X13

Despre Liebherr Confort DNml 43X13

Liebherr Confort DNml 43X13 este o varianta potrivita prin prisma faptului ca este un model nou si cu garantie a utilizarii dar mai poate fi vorba si despre alegerea unei combine in detrimentul unui frigider cu doua usi. Motivele pot fi din punct de vedere al spatiului pe care il ofera insa putem sa avem motive si din perspectiva unei functionari mai moderne si mai avantajoase.

Liebherr Confort DNml 43X13
Combina frigorifica Liebherr Confort DNml 43X13, 304 l, Clasa A++, NoFrost, H 186.1 cm, Inox antiamprenta

Fie ca este vorba despre alegerea acestei combine in defavoarea unui model side by side sau in detrimentul unui frigider cu doua usi putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna partea de raport pret/ calitate si care trebuie si el analizat foarte bine.

Despre Liebherr Confort DNml 43X13

O combina Liebherr Confort DNml 43X13 potrivita

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Fiind vorba despre un model putin mai impunator de frigorific trebuie sa aveti in vedere si ceea ce poate sa insemne pozitionarea Liebherr Confort DNml 43X13 in cadrul bucatariei voastre sau a locului unde vreti sa o asezati. Dimensiunea pe care o are si care va conditiona pozitionarea este de 186.1 cm in inaltime, 65.7 cm in adancime si de 60 cm in latime iar deschiderea usilor este una standard spre dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cu un asemenea gabarit faptul ca veti avea un volum de 209l pentru frigider respectiv unul de 95l pentru congelator nu trebuie sa va surprinda. Modul de utilizare al acestui spatiu insa este o alta caracteristica pe care trebuie sa o aveti in vedere si veti avea in partea de congelator un numar de 3 compartimente. Pentru frigider ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 rafturi de pe usa, cele 3 rafturi din frigider sau compartimentul pentru fructe si legume.

In privinta interiorului celor doua compartimente vom mai avea de vazut cateva elemente si poate fi vorba despre capacitatea de congelare de 9kg in 24h sau poate de sistemele de dezghetare automata comune fiecarui compartiment.

Citeste si despre Beko RCNA400K20ZXP

O combina frigorifica moderna precum este si Liebherr Confort DNml 43X13 mai poate sa va ofere si functii precum semnalul vizual si acustic pentru o eventuala defectiune, o functie magic eye, o tehnologie VarioSpace sau Super Frost.

Partea de functionare este legata in mod direct si de ceea ce inseamna tehnologia de sta la baza si mai exact faptul ca se bazeaza pe o tehnologie de tip No Frost pentru ambele compartimente. O astfel de functionare inseamna prezenta posibilitatii de ave aun control foarte bun asupra conditiilor de pastrare a alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De tehnologia de functionare precum si de prezenta unei functii de semnalizare audio pentru cand usa ramane deschisa putem sa legam si partea de eficienta energetica iar asta pentru ca Liebherr Confort DNml 43X13 se pozitioneaza in clasa A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply