Hotpoint SXBHAE925

Un side by side este un aparat care presupune multe trasaturi bune cand vine vorba de pastrarea alimentelor. Acesta se remarca prin interiorul sau spatios, care il recomanda pentru a fi utilizat de catre o familie numeroasa sau pentru locurile unde sunt multe alimente de pastrat, cum ar fi magazinele. Astfel, daca vreti sa va bucurati de numeroasele sale avantaje, Side by side Hotpoint SXBHAE925 este ceea ce va trebuie. (vezi reducerile de AZI)

Hotpoint SXBHAE925

Despre Hotpoint SXBHAE925

Latimea pe care o prezinta aceste model este de 89.5 cm. Adancimea pe care o are acesta este si ea de 74.5 cm. 178.8 cm masoara inaltimea sa.

Hotpoint SXBHAE925
Side by side Hotpoint SXBHAE925, 510 l, Clasa A+, H 178.8 cm, NoFrost, Sticla Neagra

Side by side Hotpoint SXBHAE925 este un model incorporabil. Acesta are 2 usi, iar display-ul sau este tip LCD si touchscreen. Acest model este de culoare neagra, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in bucataria dumneavoastra, astfel ca veti bucura de un exterior care nu se murdari prea greu.

Despre Hotpoint SXBHAE925

Side by side Hotpoint SXBHAE925 – despre caracteristicile pe care le are

Citeste si despre Arctic O10+

In plus, acest model are si un sistem de racire de tip No Frost, despre care trebuie spus ca este prezent pentru frigider, acesta fiind important pentru ca alimentele sa fie pastrate in conditii cat mai bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by side Hotpoint SXBHAE925 se bazeaza pe clasa de eficienta energetica A+ atunci cand vine vorba de consumul de curent electric, ceea inseamna un consum de curent electric redus. In ceea ce priveste zgomotul pe care il produce acest model trebuie spus ca este de 40 Db. In plus, despre acest side by side putem spune ca este potrivit pentru a pastra o cantitate destul de mare de alimente, avand o capacitate de 510 l.

In plus, acest model detine un compresor, iar sistemul de racire al aparatului este de tip No Frost, un astfel de sistem fiind necesar pentru racirea alimentelor intr-un mod cat mai eficient. In ceea ce priveste consumul anual de energie pe care il are acest produs trebuie spus ca este de 430 Wh, clasa climatica a acestuia fiind de tip N – ST.

Citeste si despre Bosch KGN39IJ3A

Frigiderul, parte importanta a acestui side by side este unul incapator a carui capacitate este de 510 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 7, acestea fiind importante pentru ca veti putea aseza alimentele cat mai organizat. Mai mult, trebuie precizat si faptul ca acest model are 10 rafturi pe usile sale despre care trebuie spus ca sunt importante pentru a aseza alimentele. De asemenea, este important de spus si faptul ca sistemul de dezghetare al acestui dispozitiv este unul automat, iar rafturile pe care le are acesta sunt din sticla.

Cat despre congelatorul acestui Side by side Hotpoint SXBHAE925 trebuie spus ca are si el o capacitate de 171 l, iar compartimentele sale sunt cele 4. Sistemul sau de dezghetare este automat, iar capacitatea de inghet pe care o are este de 10 Kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by side Hotpoint SXBHAE925 este un model incapator, care este bine organizat si care nu consuma mult curent electric. Despre pretul de vanzare pe care il are acest aparat trebuie spus ca are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply