Beko GNE480E20ZXP

Aveti nevoie de un side by side pentru locuinta dumneavoastra? Acum avem o solutie. Este vorba despre un model care se poate de modern dovada fiind functiile pe care le are. Acesta este Side by side Beko GNE480E20ZXP.(vezi reducerile de AZI)

Beko GNE480E20ZXP

Despre Beko GNE480E20ZXP

Culoarea pe care o are acest model este argintiul, o culoare placuta. Mai mult decat atat, este necesar de precizat si faptul ca latimea pe care o are acest exemplar este de 76 cm. Adancimea sa este destul de buna, fiind de 74.7 cm. In plus, mai are si o inaltime de 192 cm.

Beko GNE480E20ZXP
Side by side Beko GNE480E20ZXP, 450 L, Clasa A++, Neofrost Dual Cooling, H 192 cm, Argintiu

Side by side Beko GNE480E20ZXP este un model cu 4 usi. De asemenea, suprafata pe care o are acest model este realizata din inox, aceasta fiind usor de curatat si rezistenta. Despre display-ul pe care il are aceasta trebuie spus ca este unul de tip touchscreen.

Despre Beko GNE480E20ZXP

Side by side Beko GNE480E20ZXP – spatios si modern

Citeste si despre Electrolux EJ2301AOW2

In ceea ce priveste nivelul de zgomot trebuie spus ca este de 42 dB. Volumul net total al dispozitivului este de 450 l, acesta fiind un aparat destul de incapator. Mai mult decat atat, trebuie precizat si faptul ca acestui model are cateva functii demne de luat in considerare, acestea fiind: Racire rapida, EverFresh+, Zero Grade Zone, Functie de vacanta, XXL Bottle holder, Slim tank water dispenser, Compartiment congelare rapida, Iluminare LED.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Mai mult decat atat, un alt aspect de trebuie precizat sunt tehnologiile, acestea fiind: Cooling Fan, Safety Glass, Compressor ProSmart Inverter. Important de spus este faptul ca acest model are si caetva accesorii, precu, Suport pentru oua si Tava pentru gheata.

Acest model are un compresor. Sistemul de racire pe care il are acesta este de tip Neo Frost, un sistem modern, care raceste alimentele astfel incat sa nu existe depuneri de gheata pe acesta. Anual, consumul de energie pe care il are acest model este de 418 kWh. In ceea ce priveste tensiunea la alimentare de care dispune aparatul trebuie spus ca este de 230 V. Fara curent, acest side by side are o autonomie de 15 h.

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

Side by side Beko GNE480E20ZXP are un frigider cu un volum de 300 l. Rafturile sale sunt in numar de 2, iar sistemul sau de dezghetare este unul automat. Compartimentul pentru legume & fructe este cel care va pastra aceste alimente in siguranta. Despre congelatorul pe care il include acest side by side, este important de spus ca este un volum de 150 l. Compartimentele acestuia sunt de 5, iar sistemul de dezghetare pe care il are acesta trebuie spus ca este unul automat. Mai mult decat atat, ceea ce trebuie spus este faptul ca acest model detine si o capacitate de inghet de 6 Kg/24 h.

NeoFrost Dual Cooling este tehnologia care asigura pastrarea alimentelor in conditii cat mai bune, ceea ce inseamna ca racirea alimentelor se va realiza cu ajutorul curentilor ventilati de aer.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar,  Side by side Beko GNE480E20ZXP este un produs care va conserva alimentele cat mai bune avand in vedere caracteristicile sale. Pretul de vanzare este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply