Heinner HCNF-317

Cautati o combina frigorifica si nu stiti ce model sa alegeti? Avem o recomandare pentru dumnavoastra, fiidn vorba despre un model destul de nou: Combina frigorifica Heinner HCNF-317.(vezi oferta de AZI)

Heinner HCNF-317

Despre Heinner HCNF-317

Acest model este de culoare alba. Latimea pe care o are acesta este de 60 cm. Despre adancimea sa trebuie precizat faptul ca este de 68.5 cm. Referitor la inaltimea pe care o are aparatul trebuie spus ca este de 185.5. cm.

Heinner HCNF-317
Combina frigorifica Heinner HCNF-317A+, 317 l, No Frost, Display, Clasa A+, H185 cm, Alb

Combina frigorifica Heinner HCNF-317 are un sistem de racire de tip Full No Frost care se bazeaza pe circulatia aerului rece in interior fara ca gheata sa se formeze. Cat despre usile pe care le are aceasta trebuie spus ca sunt unele reversibile. Acest model are si functie de control electronic, despre care trebuie spus ca va face aparatul mai usor de controlat. 

Despre Heinner HCNF-317

Combina frigorifica Heinner HCNF-317 – ce caracteristici interne are

Citeste si despre Electrolux ERF4115DOW

Consumul sau anual de energie este de 307 kwh. Despre acest model trebuie precizat si faptul ca include o clasa climatica buna, aceasta fiind de tipul SN, ST, N, T. Referitor la agentul sau de racire trebuie spus ca este destul de bun, acesta fiind de tip R600a. Incastrarea acestui model este standard, iar display-ul pe care il are este unul de tip LCD, acest tip de display fiind destul de bun

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Important de spus despre Combina frigorifica Heinner HCNF-317 este faptul ca are o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind de tip A+. Despre nivelul de zgomot pe care il are trebuie spus ca este de 43 db. Are un volum total destul de bun, acesta fiind de 317 l, astfel ca, vorbim despre un model potrivit pentru o familie avand in vedere capacitatea pe care o are, aceasta fiind ceva mai mare fata de alte modele.

Despre acest model trebuie spus faptul ca are un frigider cu un volum net total de 222 l, acesta fiind destul de bun. Tot despre frigiderul acestei combine frigorifice trebuie spus faptul ca detine 3 rafturi unde se vor aseza alimentele pentru a avea un acces mai usor la ele. Cele 3 rafturi de pe usa frigiderului sunt si ele utile pentru a aseza alimentele. Are un sistem de dezghetare de tip automat, iar rafturile sale sunt realizate din sticla, acestea fiind usor de curatat.

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Combina frigorifica Heinner HCNF-317 are si un congelator cu un volum de 95 l, iar compartimentele sale sunt in numar de 3. Despre sistemul sau de dezghetare trebuie precizat faptul ca este automat. 

Combina frigorifica Heinner HCNF-317 este o combina moderna intrucat are o tehnologie datorita careia puteti controla separat temperatura din frigider de cea din congelator. Acest model prezinta cateva functii deosebit de importante pentru locuinta dumneavoastra. Astfel, este vorba despre functia vacanta, functia eco, dar si functia de congelare rapida. Acestea sunt de ajutor intrucat aparatul dumneavoastra va avea un consum redus de energie atunci cand veti pleca de acasa sau cand veti vrea ca alimentele sa fie congelate intr-un timp mai scurt. 

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HCNF-317 este un model care are un spatiu interior generos, cu trasaturi bune si un pret accesibil. Asadar, acesta este un produs recomandat din acest punct de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply