Beko BCSA285K2S

Beko BCSA285K2S este o combina care pe noi ne-a surprins placut, datorita atributelor sale performante. Tocmai de aceea, am considerat ca ea merita o prezentare mai detaliata. Si iata ce a iesit. (vezi oferta de AZI)

Beko BCSA285K2S

Despre Beko BCSA285K2S

Vorbim despre un dispozitiv care face parte din gama ConforTech line. Mai precis, categoria unor astfel de produse imbina designul modern cu tehnologia performanta. Iar principalele dovezi ale acestui fapt sunt sistemul de dezghetare automata, o binecuvantare pentru cei care nu au timp sa se ocupe de asa ceva, rafturile reziste , cunoscute drept safety glass, si tehnologia active seal guard care permite o inchidere perfecta a frigiderului si o conservare indelungata a alimentelor asezate in interiorul sau.

Beko BCSA285K2S
Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S, 271 l, H 177.8 cm, Big Freezer, Compartiment congelare rapida, XXL Bottle Holder, Clasa A+, Alb

Termostatul reglabil ajuta utilizatorul sa seteze la ce temperatura isi doreste ele combina. Si totul se realizeaza foarte usor. Volumul modelului prezentat este bun, fiin de 271 l. Acest lucru inseamna ca aceasta combina este ideala pentru familii cu 2 sau 3 membri.

Despre Beko BCSA285K2S

Combina frigorifica incorporabila Beko BCSA285K2S – design clasic, dar dotari potrivite oricarei bucatarii

Citeste si despre Whirlpool WTNF 81I X

Combina aduce un compartiment special creat pentru legume si fructe, ideal pentru ceea ce numim noi alimente perisabile, indiferent de natura acestora. De la fructe obisnuite, pana la cele exotice, toate isi gasesc loc in compartimentul generos pe care Beko BCSA285K2S l-a pregatit pentru utilizatori. Si apropo de rafturile rezistente, in cazul celor pe care le detine acest model vorbim de o sustinere a nu mai putin de 25 de kg de alimente, ceea ce poate fi considerat impresionant. Mai mult, alimentele sunt bine compartimentate in interiorul frigiderului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Big Freezer reprezinta o dotare ce garanteaza un spatiu mare pentru congelarea rapida a alimentelor, fiind incapator pentru produsele mai voluminoase asa cum sunt bucatile de carne sau de peste. Astfel, congelatorul modelului Beko BCSA285K2S se dovedeste aliatul celor care isi doresc sa faca provizii serioare pentru perioade mai indelungate.

Compartimentul cu efect de congelare rapida este si el un mare plus. Acesta va ajuta sa raciti imediat alimentele, dar fara a le ingheta. Este suficient ca aceasta combina sa emane curenti de aer pe care sa-i distribuie in jurul alimentelor asezate in interiorul sau. XXL Bottle Holder este un compartiment special creat in cazul combinii frigorifice Beko BCSA285K2S avand rolul de a sustine sticlele si recipientele care vin in forma cilindrica sau in dimensiuni mari.

Citeste si despre Heinner HC-H273WA+

Usile acestui dispozitiv sunt reversibile. Ba mai mult, vorbim in cazul modelului Beko BCSA285K2S despre slinding hinge, adica un sistem de balamale culisante. Acestea asigura un nivel de protectire ridicata, garantand izolarea aerului rece de cel cald si implicit prospetimea alimentelor consumate de utilizatori zi de zi.

Dintre dotari nu lipseste nici suportul pentru oua, dar nici tava care prepara cuburi de gheata. Aceasta din urma este de un mare folos vara, cand vrei sa te bucuri de limonada, sucuri proaspete sau cocktailuri apetisante. Merge perfect si pentru cei care apreciaza bauturile de tip ice coffee.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Facand parte din Clasa A+, aparatul frigorific marca Beko BCSA285K2S inseamna cu pana la 24% mai putina energie electrica consumata decat alte asemenea dispozitive care fac parte din clasa A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply