Electrolux ENN2812AOW

Sunt foarte multi utilizatori care apreciaza brandul Electroflux. Iar acest lucru nu face decat sa ne bucure. Astfel, acestora le este recomandat sa acorde o atentie sporita unui produs care pe noi ne-a incantat pur si simplu. Mai precis, este vorba despre modelul Electrolux ENN2812AOW, o combina care bifeaza o multime de aspecte pozitive, unele dintre ele fiind valabile si in cazul designului. (vezi oferta de AZI)

Electrolux  ENN2812AOW

Despre Electrolux ENN2812AOW

Cand vorbim despre designul combinei frigorifice Electrolux ENN2812AOW, vorbim despre o inaltime de 178 cm. Culoarea este alba, insa nu este vorba de o nuanta imaculata, ci mai degraba de una cu tenta galbuie.

Electrolux ENN2812AOW
Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2812AOW, 277 litri, Clasa A ++, H 178

Pornind de la acest aspect, nu ne facem griji ca modelul nu s-ar putea integra in bucatarie sau in incaperea in care utilizatorul sau intentioneaza sa o aseze.

Despre Electrolux  ENN2812AOW

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN2812AOW – o alegere interesanta pentru o multime de utilizatori

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Aceasta combina nu are un volum foarte mare, insa acesta se dovedeste suficient, atat pentru persoanele care locuiesc singure, cat si pentru cupluri sau prieteni care impart acelasi apartament. Tocmai de aceea, exista o probabilitate destul de mare sa o intalnim si in camerele de camin sau in alte locuri in care este nevoie de un produs care sa raceasca bine si rapid alimentele. Eficienta energetica a modelului prezentat inseamna clasa A++. Practic, vorbim de o combinatie perfecta intre performanta in racirea alimentelor si consum. Iar acesta este un aspect pe care orice utilizator ajunge sa-l aprecieze.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un alt avantaj apreciat de catre o multime de utilizatori este faptul ca aceasta combina permite dezghetari mai rare. Ea vine cu un sistem integrat de tipul LowFroster, acesta fiind special conceput pentru a reduce la minimum timpul destinat dezghetarii alimentelor. Mai precis, combina nu ingheata de tot alimentele, ci doar le raceste. Insa, exista o diferenta considerabila intre acest model si sistemul de tipul No Frost. Acesta din urma nu depune niciun strat de gheata pe alimente si vine si cu o multime de alte avantaje.

Si asta nu este tot ce putem spune despre combina Electrolux ENN2812AOW. Modelul este dotat cu Intelligent Free Store si are rolul de a conferi libertate de depozitare in intreg frigiderul sau congelatorul. Practic, oriunde sunt asezate alimentele, acestea vor fi pastrate in conditii cat mai bune. Ba mai mult, racirea lor se va realiza uniform, datorita curentilor de aer rece care invaluie fiecare particica din alimente.

Citeste si despre Liebherr CNbs 4015

Iluminarea moderna din interior se realizeaza cu ajutorul unui sistem pe baza de led-uri. Mai precis, vorbim despre o tehnologie de tipul Led premium, ceea ce garanteaza vizibilitatea perfecta.

Congelarea se realizeaza si ea rapid in cazul modelului Electrolux ENN2812AOW, insa proprietatile alimentelor nu sunt pierdute, ci pastrate vreme mai indelungata. Vorbim in acest caz de aroma, textura si gust. Autonomia fara curent este si ea destul de buna, combina rezistand pana la 22 de ore. Din punct de vedere al nivelului de zgomot, un alt aspect important referitor la combine, va spunem ca acesta este de 36 db.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Materialul folosit pentru realizarea rafturilor din interior este o sticla destul de rezistenta. Congelatorul are in dotare 3 compartimente, insa vine cu un sistem de dezghetare manuala. Capacitatea de inghet este bunicica, fiind de 3,5 kg / 24 h.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply