LG GBB92STAXP

In acest material ne-am propus sa demonstram eficienta unui produs precum LG. Astfel, vorbim despre o combina frigorifica ce aduce performante interesante de studiat. Aceasta poarta denumirea de LG GBB92STAXP, fiind genul de produs care a captat atentia inca de la inceput. (vezi reducerile de AZI)

LG GBB92STAXP

Despre LG GBB92STAXP

Combina frigorifica LG GBB92STAXP este compatimentata si ofera utilizatorului un volum bun de 384 L, fiind in acelasi timp un produs ideal pentru depozitarea alimentelor intregii familii. Culoarea sa este moderna, fiind vorba de o nuanta de alb-argintiu.

LG GBB92STAXP
Combina frigorifica LG GBB92STAXP, 384 l, No Frost, Smart Diagnosis, WIFI, Compresor Centum System, Clasa A+++, H 203 cm, Inox

In orice caz, integrarea produsului in bucatarie nu reprezinta nicio problema pentru utilizator.

Despre LG GBB92STAXP

Combina frigorifica LG GBB92STAXP � cand tehnologia LG capteaza toate privirile

Citeste si despre Bosch KGN39LM35

Nu este combina simpla, ci un model care reuseste sa se impuna prin caracteristici. Numai daca ne gandim la atributul Smart Diagnosis, ne dam seama de acest fapt. Mai precis, aceasta combina poate detecta singura atunci cand are o problema si o poate rezolva in timp util.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Desigur, exista si aspecte pe care produsulul nu le poate rezolva de unul singur. Insa, in pricipiu, modelul garanteaza o perioada de functionare indelungata. La toate astea se adauga si promisiunea de calitate a brandului LG, care s-a remarcat de-a lungul timpului. LG a renuntat sa mai produca telefoane si si-a mutat activitatea mai mult in domeniul produselor tehnologice, punand accentul asupra produselor de tip frigidere sau combine.

Sertarul Narura Fresh reprezinta mai mult decat un loc pentru depozitarea fructelor si legumelor: este mediul ideal pentru a depozita fructele si legume, doua tipuri de alimente care isi pot pierde aroma si proprietatile daca se ofilesc. In felul acesta, utilizatorul se poate bucura de alimente perfect depozitate, acestea beneficiand de un sertar generos, in care umiditatea este si ea in parametri optimi. Acelasi lucru il putem spune si despre condens. Combina nu creaza condens, daca alimentele introduse in interiorul sau au o temperatura usor mai ridicata.

Citeste si despre Heinner HC-V286A+

Compresorul este de tipul Linear Cooling si confera mai multa prospetime alimentelor precum branzeturile sau mancarurilor deja gatite. Acesta mentine temperatura constanta si nu permite gradelor din interiorul combinei LG GBB92STAXP sa depaseasca gradul impus de catre specialistii. Pana la urma, producarorii modelului LG si-au propus sa promoveze un stil de viata sanatos, dar si gustos. Si apropo de asta, un rol aparte il are si Fresh Converter, atributul care ofera temperatura perfecta pentru orice tip de aliment.

In cazul acestui model racirea se pastreaza timp de 24 de ore, fapt care denota constanta si un mod bun de pastrare a alimentelor in interior. FreshBalancer este un alt atribut important al combinei LG GBB92STAXP, acesta fiind responsabil cu umiditatea. Mai precis, nivelul corect de umiditate este determinat in interiorul sertarelor precum Fresh Balancer, locul ideal pentru stocarea alimentelor mai sensibile din acest punct de vedere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, nu putem spune ca modelul LG este unul exagerat. Ba dimpotriva, acesta vine cu un pret bun care corespunde dotarilor tehnologice pe care acesta le ofera. Dincolo de asta, combina LG se remarca prin aspectul sau elegant, fapt care cucereste utilizatorii. Practic, este printre principalele elemente dintr-o bucatarie, care reusesc sa capteze atentia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply