Samsung RB33J3205SA/EF

Daca va aflati in cautarea de combine frigorifice, o idee buna este sa luati in calcul si o optiune precum Samsung RB33J3205SA/EF. Aceasta da dovada de atribute moderne si reuseste sa se incadreze usor in tiparul produselor eficiente si atractive pentru utilizator. Si pentru ca nu este suficient sa ne credeti pe cuvant, o sa va si demonstram. (vezi reducerile de AZI)

Samsung RB33J3205SA/EF

Despre Samsung RB33J3205SA/EF

Ceea ce va prezentam noi este o combina care are o culoare interesanta, usor de asortat in bucatarie sau in alta camera in care urmeaza sa fie pozitionata. Mai precis, este vorba despre metal graphite, un fel de gri modern care se combina perfect cu restul mobilierului. Combina are in dotare sistem de tipul touch control si vine cu o inaltime de 185 cm.

Samsung RB33J3205SA/EF
Combina frigorifica Samsung RB33J3205SA/EF, 328 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 185 cm, Metal Graphite

Si nu putem incheia partea de prezentare a combinei Samsung RB33J3205SA/EF fara a discuta despre volumul sau mai generos. Acesta este de 328 L, fiind suficient pentru depozitarea unei game generoase de alimente.

Despre Samsung RB33J3205SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB33J3205SA/EF – un produs cu caracteristici full no frost

Citeste si despre Arctic O23+

Fiind un produs de tipul Full No Frost, putem deja sa venim cu niste ipoteze care vor fi ulterior demonstrate de catre produs. In primul rand, combina are curenti de aer care actioneaza individual si care inconjoara usor fiecare coltisor. In al doilea rand, curentii nu permit aerului din incapere sa patrunda in interior si sa altereze alimentele sau insusi sistemul de functionare al produsului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

La toate acestea se adauga eficienta energetica. Vorbim despre un produs aflat in clasa A++, ceea ce inseamna un consum mai mai, fata de alte produse care vin cu o eficienta energetica mai scazuta. Un alt punct forte al modelului prezentat este spatiul de stocare. Iar asta se datoreaza faptului ca Samsung RB33J3205SA/EF pune accent pe eficienta si vine cu sertare bune si rafturi rezistente.

Ba mai mult, exista chiar un compartiment care este dedicat in intregime produselor mai perisabile precum fructele si legumele. Acestea au nevoie de o temperatura optima, dar si de un nivel bun de umiditate pentru a rezista mai mult timp. Iar Samsung RB33J3205SA/EF tocmai asta face: seteaza valori bune pentru ca verdeturile, fructele si legumele sa aiba parte de prospetime, gust bun si sa-si pastreze proprietatile.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 9151 OX

Si nu vorbim de raftat doar in cazul fructelor, verdeturilor si legumelor, ci si in cazul bucatilor de carne si peste, acestea gasindu-si loc intr-un sertar special numit Fresh Zone. Mai precis, este vorba despre un sertar proiectat inteligent care vine cu proprietati superioare de pastrare.

Alimentele sunt atat de ordonate, incat pot fi usor de gasit si luat din frigider si congelator. Si apropod e acest lucru, in cazul modelului prezentat, frigiderul este situat in partea superioara, iar congelatorul in cea inferioara. Ba mai mult, in cazul produsului Samsung RB33J3205SA/EF congelatorul poate fi complet deschis, ceea ce inseamna ca spatiul de stocare este mult mai mare decat in cazul altor modele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul, acesta este si el bine stabilit. Combina frigorifica Samsung RB33J3205SA/EF nu este scumpa, daca ne gandim obiectiv si analizam ce ofera. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca tehnologia No frost nu necesita dezghetare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply