Samsung RB38R7717S9/EF

Atunci cand cauti o combina frigorifica esti interesat de urmatoarele aspecte: cat de mare este, cate compartimente are, cat de bine raceste, ce pret are. Insa, daca alege un produs din gama Samsung, alegi un model cu caracteristici medii spre superioare. Iar daca vrei sa stii concret despre ce vorbim, iti vom prezenta pe scurt modelul de combina frigorifica Samsung RB38R7717S9/EF. (vezi disponibilitatea)

Samsung RB38R7717S9/EF

Despre Samsung RB38R7717S9/EF

Samsung RB38R7717S9/EF este genul de produs care si-a propus sa ofere utilizatorului armonia perfecta, imbinand designul placut cu dotarile peste medie. Pana la urma, traim in era tehnologie si ne dorim produse cat mai performante.

Samsung RB38R7717S9/EF
Combina frigorifica Samsung RB38R7717S9/EF, 382L, NoFrost, Clasa A++, H 190 cm, Argintiu

Iar Samsung este o companie care nu doar ca tine pasul cu tendintele, ci le si impune. Iata mai exact ce aduce nou.

Despre Samsung RB38R7717S9/EF

Combina frigorifica Samsung RB38R7717S9/EF � o combina care se remarca prin inovatie si stil

Citeste si despre Beko GN162431ZX

Incepem cu designul. Este vorba despre o combina de culoare argintie, o nuanta placuta in bucatarie sau in orice alta incapere. Aceasta are o inaltime de 190 cm, fiind un produs care se integreaza bine in zonele cu un tavan mai inalt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si apropo de design, volumul sau ajunge la aproape 400 de litri. Mai precis, cantitatea exacta este de 382 L, fiind genul de combina care ofera spatiu suficient pentru fructe, legume, lactate si carne. Cu alte cuvinte, puteti optimiza la maximum spatiul combinei Samsung RB38R7717S9/EF, datorita compartimentelor speciale si al modului armonios de distribuire al acestora.

Aceasta combina frigorifica nu inseamna doar un design atractiv, ci si atribute bune, special alese pentru a impresiona utilizatorii. Astfel, va precizam ca acest model de combina frigorifica are in dotare un sistem modern pe care utilizatorii nu au cum sa nu-l aprecieze. Acesta este de tipul No Frost si are rol de a raci bine alimentele, fara a le invalui in gheata. Odata cu acest lucru, timpul de preparare va fi redus. Iar daca nu va place sa gatiti, acest lucru reprezinta un mare plus. Inchipuiti-va ca scoateti din frigider alimentele, sunt reci si proaspete, dar nu inghetate.

Citeste si despre Liebherr Premium CBNPgb 4855

Sistemul care activeaza in interiorul modelului Samsung RB38R7717S9/EF este de tipul Twin Cooling Plus, fiind genul de sistem care mentine nivelul de umiditate si prospetime al alimentelor. Si asta nu se realizeaza doar pentru cateva zile, ci pentru o perioada mai indelunga.

Si apropo de tehnologii, pentru a fi asa generoasa ca spatiu, aceasta combina vina cu o tehnologie de tipul Space Max. Aceasta a dus la obtinerea unor pereti mai subtiri, care lasa loc pentru alimentele mai voluminoase. Si stim cu totii ca atunci cand gatim, vasele pot ocupa destul de mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul de racire este de tipul Precise si reprezinta o dotare care diferentiaza Samsung RB38R7717S9/EF de alte produse. Mai precos, acesta nu doar ca raceste independent fiecare compartiment, ci vine si cu o dotare care controleaza pefect temperatura, fara a permite aparitia flutuatiilor de temperatura. Drept urmare, produsul este unul care lasa utilizatorilui impresia ca detine controlul deplin. Din punct de vedere al pretului, putem spune ca modelul prezentat cere cumparatorilor sa plateasca o suma mai piperata. Insa, asta nu inseamna ca este nejustificata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply