Samsung BRB26017WW/EF

Toti sustinatorii brandului Samsung au fost destul curiosi sa vada ce are de oferit acesta in domeniul electrocasnicelor. Si astfel, un produs precum combina frigorifica Samsung BRB26017WW/EF reprezinta un dispozitiv frigorific care s-a bucurat de un succes destul de mare, inca din momentul aparitiei sale. (vezi disponibilitatea)

Samsung BRB26017WW/EF

Despre Samsung BRB26017WW/EF

Insa, dincolo de producatorul de renume, Samsung mai aduce ceva. El vine cu cu atribute foarte bune, moderne si inovatoare, fiind genul de produs incorporabil. Acest lucru ne-a convins si pe noi sa va prezentam combina Samsung BRB26017WW/EF, mai detaliat, in randurile ce urmeaza.

Samsung BRB26017WW/EF
Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260176WW/EF, 264 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 177 cm

Mai intai de toate, va precizam ca aceasta se integreaza perfect.Produsul prezentat este unul incorporabil, ceea ce inseamna ca el vine cu atribute precum dimensiuni optime. Si incepem prin a vorbi putin despre inaltimea sa. Aceasta are 177 cm, nefiind un produs potrivit. Drept urmare, integrarea sa in decor devine un aspect destul de simplu de realizat. La fel si culoarea. Este vorba despre un alb simplu, care permite o usoara asortare cu decorul.

Despre Samsung BRB26017WW/EF

Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB26017WW/EF – un model cu proprietati Full No Frost

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Da, combina frigorifica incorporabila Samsung BRB26017WW/EF se remarca prin sistemul sau Full No Frost. Aceasta are in dotare atribute care ii racesc fiecare coltisor, fara a permite curentilor de aer din exterior sa patrunda si sa modifice temperatura optima.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, racierea independenta a compartimentelor vine cu alte doua avantaje importante: in primul rand, mirosurile nu se amesteca. In al doilea rand, alimentele isi pastreaza nivelul de umiditate care sa le garanteze prospetime. Iar pentru a testa acest lucru, incercati sa analizati modul in care se comporta fructele si legumele.

Aceste din urma sunt unele dintre cele mai sensibile alimente. Astfel, este clar ca ele au nevoie de un mediu optim pentru a-si pastra savoarea naturala si prospetimea. Pe de alta parte, fiind vorba de un sistem de tipul No Frost, acesta nu ingheata alimentele, ci doar le raceste usor. Acumularile de gheata nu mai sunt deloc o problema, iar combina sustine usurarea procesului de gatit.

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Inchipuiti-va numai cat timp economisiti atunci cand vreti sa preparati carne ce a stat 2-3 zile in congelator. La toate acestea, in cazul modelului Samsung BRB26017WW/EF se adauga CoolSelect Plus un atribut care ofera flexibilitate. Astfel, alimentele sunt bine pastrate, ceea ce permite mentinerea savorii. Si asta nu este tot. Printr-o simpla atingere, Samsung BRB26017WW/EF permite transformarea frigiderului in congelator si a congelatorului in frigider. Si astfel puteti obtine produse racite rapid si tocmai bune de savurat. Interesant, nu?

Tot in cazul combinei prezentate vorbim si despre un accest foarte usor la alimente, indiferent daca sunt situate in congelator sau in frigider. Iar asta se datoreaza rafturilor care au glisare usoara. Acestea nu permit aparitia obstacolelor, ci, dimpotriva, usureaza munca utilizatorului. La fel se intampla si cu led-urile care produc lumina suficienta pentru a putea vedea continutul din interiorul combinei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La toate acestea, in cazul modelului Samsung BRB26017WW/EF se mai adauga un detaliu important: clasa de eficienta energetica reprezentata de A++, care inseamna un consum destul de mic, pentru o combina asa de mare. Pretul produsului este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply