Hansa BK316.3AA

Pentru toti cei care ne-au cerut recomandari de combine bune, dar in acelasi timp nu foarte costisitoare, revenim cu detalii. Astfel, va prezentam modelul de combina frigorifica marca Hansa, un produs care pe noi nu ne-a dezamagit. Este vorba, mai exact, despre Hansa BK316.3AA, un model cu un design practic, in cazul caruia se pune accentul pe spatiu. (vezi disponibilitatea)

Hansa BK316.3AA

Despre Hansa BK316.3AA

Astfel, in cazul acestei combine vorbim despre nu mai putin de 260 L. Ea intra in categoria combinelor medii spre mari, fiind in acelasi timp genul de produs incorporabil. Ce intelegem prin incorporabil? Intelegem ca ea se integreaza direct in mobilier, avand o forma clasica, insa dimensiuni mai reduse.

Hansa BK316.3AA
Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3AA , 260 l, Clasa A++, H 177 cm, Alb

Iar pentru a fi un produs pe deplin incorporabil, combina vine si cu o culoare placuta. Este vorba despre o nuanta de alb spre galben, destul de placuta si in acelasi timp simplu de asortat. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji daca ati ales sa decorati bucataria intr-un stil mai vinage sau, dimpotriva, mai clasic.

Despre Hansa BK316.3AA

Hansa BK316.3AA – ce dotari ofera combina frigorifica pentru pretul bun pe care il are?

Citeste si despre Bosch KGE36VW4A

In cazul acestui model vorbim cu siguranta despre un bun raport calitate-pret. Iar asta se traduce printr-o clasa de eficienta energetica buna. Mai precis, A++. Acest lucru inseamna mai putini bani de dat la factura de curent. Ca sa va faceti o idee, in cazul combinei Hansa BK316.3AA vorbim despre un consum anual de 21 kWh. Clasa sa climatica este N-ST, fiind genul de produs care se inscrie in tipare cand vine vorba despre acest aspect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, modelul prezentat vine si cu un sistem de racire bun, chiar daca acesta nu este de tipul No Frost. Insa, acesta nu scuteste utilizatorul de efortul de a dezgheta combina. Periodic, el trebuie sa se ocupe de aceasta sarcina neplacuta. In general, combinele care au in dotare No Frost sunt cele care reusesc sa atraga toate privirile. Insa, si in cazul acestui produs vorbim despre un sistem eficient de racire.

Nivelul de zgomot al combinei nu este mare, ci este de 41 db. Acesta are o valoare pe care adesea o intalnim in cazul combinelor frigorifice.

Citeste si despre Whirlpool WDNF 82D IX H

In ceea ce priveste partea de compartimentare, vorbim despre un sertar special pentru fructe si legume, un suport bun pentru oua, unul pentru sticla si o tava pentru gheata. Desi par dotari clasice, acestea ajuta foarte mult utilizatorul sa se bucure de intreg spatiul din congelator si frigider.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in cazul combinei Hansa BK316.3AA acestea sunt eficiente si incapatoare. Iar tava de gheata este un mare plus pentru cei care adora bauturile reci, servite vara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Suportul pentru rafturi este confectionat din sticla. Aceasta este securizata si ajuta utilizatorul sa nu isi faca griji in privinta greutatii. Mai precis, rafturile combinei sunt capabile sa sustina lejer pana la 25 de kg. Functia de iluminare este si ea prezenta, fiind realizata cu becuri obisnuite. In acest caz, o solutie mai buna ar fi fost niste led-uri. Aceste sunt mai economice. Insa chiar si asa combina Hansa BK316.3AA nu consuma mult.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply