LG GBB92STAXP

Combinele frigorifice vin cu diverse specificatii. Important este sa ne dam seama ca ne dorim mai exact de la acestea. Poate fi vorba de un consum mai mic, de o racire mai rapida, de dotari mai moderne. Insa, ce ar fi daca am gasi o combina care sa satisfaca toate aceste nevoie? Atunci cu siguranta am avea nevoie de un model precum LG GBB92STAXP. Si tocmai faptul ca acest model se bucura de atribute foarte bune ne face sa recomandam combina drept o alegere de succes pentru utilizatori. Si iata la ce ne referim mai precis. (vezi disponibilitatea)

LG GBB92STAXP

Despre LG GBB92STAXP

Design. La capitolul design, modelul LG GBB92STAXP vine cu o culoare placuta, dar adesea intalnita in cazul combinelor: inox. Din punct de vedere al inaltimii, aceasta are 203 m si vine cu sistem de tip Wi-Fi integrat. Aceasta ajuta combina sa comunice cu utilizatorul, de la distanta.

LG GBB92STAXP
Combina frigorifica LG GBB92STAXP, 384 l, No Frost, Smart Diagnosis, WIFI, Compresor Centum System, Clasa A+++, H 203 cm, Inox

Insa, controlul de tip Wi-Fi nu este singurul aspect prin care uimeste aceasta combina. Nici pe departe. Ea vine cu sitem de tipul No Frost, ceea ce spune multe despre eficienta sa. Dincolo de asta, anuntam inca de la inceput o clasa buna in ceea ce priveste eficienta energetica, respecticv A+++, ceea ce aduce inca un atu pentru cei care se arata interesati de a alege acest model.

Despre LG GBB92STAXP

Combina frigorifica LG GBB92STAXP – cei care aleg LG, stiu ce aleg

Citeste si despre Heinner HF-215A+

Compresorul care pune in functiune combina LG GBB92STAXP este de tipul Centum System. Acesta ii aduce rezistenta si o ajuta sa seteze intotdeauna nivelul potrivit de racire. Astfel, ajungem sa vorbim de alimente bine pastrate, exact la temperatura care sa le prelungeasca durata de conservare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Eficienta energetica despre care va spuneam inca de la inceput, inseamna un consum mult mai redus decat in cazul multor combine frigorifice. Astfel, in cazul sau, desi sta toata ziua in priza, consumul se dovedeste incredibil de redus. Aproape ca nici nu conteaza atunci cand este afisata factura la energie electrica.

La toate acestea se adauga atributul de tipul Nature Fresh. Acesta este specific combinelor din gama LG si vine cu prospetime. Mai precis, acesta aduce prospetime alimentelor de tipul fructe si legume, ajutandu-le sa-si pastreze gustul si aspectul apetisant. Nici mirosurile nu sunt influentate in cazul acestui model, combina ajungand sa nu le amestece.

Citeste si despre Beko RCSA365K20XP

Pentru a putea functina in parametrii optimi, combina are nevoie de un sistem marca LG, valabil si in cazul dispozitivului LG GBB92STAXP. Mai precis, este vorba despre un sistem care reduce considerabil fluctuatiile de temperatura si poarta numele de Linear Cooling. Tot el determina o racire buna in fiecare departament al combinei prezentate. In felul acesta, niciun coltisor al congelatorului sau frigiderului nu este ratat.

Ba mai mult, aceasta combina LG GBB92STAXP pare ca are un simt aparte, care o ajuta sa determine de ce racire are nevoie fiecare aliment. Astfel, ea isi da seama exact daca este vorba despre carne, peste sau mancare gatitia si seteaza automat curentii care sa inconjoare perfect aceste alimente perisabile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este adaptat inovatiei aduse de modelul LG GBB92STAXP. Nu este un pret deloc nejustificat, ci, dimpotriva, unul bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply