Beko BCHA275K2S

Va aflati in cautarea unei combine incorporabile? Adica un produs care sa fie usor de integrat in bucatarie sau in orice alta incapere in care va doriti sa aveti acces usor la alimente? Bun, atunci cautarea a luat sfarsit. Cu atat mai mult cu cat va doriti un produs care sa nu produca pagube prea mari in bugetul familiei. Pentru ca da, ne apropiem cu pasi repezi de zilele de concediu si vacanta si este firesc ca prioritatile sa se mai schimbe un pic. In ceea ce priveste modelul de combina buna pe care vi-l recomandam, incepem cu modelul: Beko BCHA275K2S, o combina incorporabila cu atribute destul de bune am putea spune noi. (vezi disponibilitatea)

Beko BCHA275K2S

Despre Beko BCHA275K2S

Ce intelegem prin atribute bune? In primul rand un model practic. Nu este ea o combina foarte eleganta, insa are dotari destul de interesante si bune. Mai precis, aceasta vine cu o inaltime de 177,8 cm. Este o combina suficient de inalta, dar nu deranjanta din acest punct de vedere.

Beko BCHA275K2S
Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA275K2S, 262 l, H 177.8 cm, Clasa A+

Din punct de vedere al volumului, vorbim in cazul sau despre 262 L, ceea ce nu este mult, dar nici putin. O putem numi suficient de generoasa si o gasim drept o combina ideala pentru familii. Acestea trebuie sa aiba cam 2-3 membrii pentru ca modelul sa se dovedeasca suficient de incapator.

Despre Beko BCHA275K2S

Modelul Beko BCHA275K2S – genul de model care isi impresioneaza utilizatorii. Dar sa vedem si de ce!

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Din punct de vedere al eficientei energetice, prin Beko BCHA275K2S intelegem un produs situat in clasa A+. Acesta inseamna un consum destul de redus, in ciuda faptului ca este tinut in priza timp de 24 de ore. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca aceatsa combina nici nu se strica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Ea vine cu o garantie de doi ani, perioada in care poate fi folosita la intensitate maxima. Insa, asta nu este tot. Combina promite ca isi va pastra atributele bune, reusind sa ofere mereu utilizatorului satisfactia de care acesta are nevoie.

Printre atributele modelului Beko BCHA275K2S se numara si confortTech line, adica cel care imbina aspectul cu tehnologia performanta. In felul acesta caracteristicile de tipul No Frost intra in functiune. Beko nu ingheata aliementele, ci doar le raceste.

Citeste si despre AEG RCB63726KX

Si este vorba in acest caz si despre peste sau carne. Ba mai mult, utilizatorul nu trebuie sa petreaca timp pretios dezghetand frigiderul. Este suficient sa lasa functia Auto Defrost sa isi faca bine treaba.

La toate aceste detalii, amintim si rafturile foarte rezistente. Este vorba despre cele din categoria Safety Glass, adica rafturi capabile sa sustina pana la 25 de kg. Ba mai mult, printre compartimentele din dotare se numara si Big Freezer, unul special dotat cu spatiu suficient pentru aliemente care sunt asezate in recipiente mai voluminoase sau care sunt ele in sine voluminoase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iluminarea in interiorul combinei frigorifice Beko BCHA275K2S se realizeaza cu ajutorul becurilor de tip Led. Acestea nu consuma mult, ci, dimpotriva, mentin nivelul de energie. Usile combinei sun reversibile, ceea ce inseamna ca acestea pot fi montate pentru a se deschide atat in stanga, cat si in dreapta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply