Electrolux EN3853MOX

In magazine, indiferent daca este vorba de cele online sau offline, exista zeci de modele de combine frigorifice. Unele sunt mai mari, altele mai modeste ca spatiu. Insa, ceea ce conteaza de fapt in cazul lor sunt specificatiile. Acestea se refera la cat de bine pot ele sa raceasca alimentele, cat de repede si ce costuri percep pentru a realiza acest lucru. Iar daca va doriti o combina care sa obtina calificative bune la toate sectiunile pe care tocmai le-am enumerat anterior, venim noi cu o sugestie. Electrolux EN3853MOX. Aceasta combina se remarca prin intaltimea sa buna: 200,5 cm, dar si printr-un design aparte. (vezi disponibilitatea)

Electrolux EN3853MOX

Despre Electrolux EN3853MOX

Mai precis, la capitolul design vorbim despre culoarea inoxului si despre un sistem anti-amprenta. Astfel, daca atingeti carcasa frigiderului, nu trebuie sa va faceti griji ca veti lasa urme neplacute. Acest lucru este cu atat mai important, in cazul familiilor cu copii. Acestea au, de regula, micuti care alearga prin casa si care deschid frigiderul fara a se asigura ca au manutele perfect curate.

Electrolux EN3853MOX
Combina frigorifica Electrolux EN3853MOX, 349 l, Clasa A++, Full No Frost, H 200.5 cm, Inox antiamprenta

Iar un model de combina cu carcasa din inox, fara sistem anti-amprenta, este un adevarat cosmar intr-o casa cu copii mici.

Despre Electrolux EN3853MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3853MOX – genul de combina care fura toate privirile

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Sunt combine frigorifice care au in dotarea lor sisteme de tipul No Frost. Unele dintre ele sunt No Frost si atat, altele urca o treapta superioara in categoria sistemelor bune si vin cu Intelligent No Frost. Acest promite urmatoarele aspecte utilizatorilor sai: prospetime de durata in cazul alimentelor usor perisabile precum carnea, lactatele, dar mai ales fructele si legumele, controlul deplin asupra ghetii si o raciere optima.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din cele mentionate anterior, pare ca Electrolux EN3853MOX este o combina care tinde catre perfectiune. Si este si adevarat acest lucru. Ea vine cu tehnologie de tipul TwinTech, aceasta fiind cea care combian doua tipuri de aer: rece si cald. In ceea ce priveste frigiderul, va mentionam ca acesta este separat de congelator, iar curentii de aer nu se influenteaza reciproc. Cu alte cuvinte, deschideti frigiderul, nicio problema: congelatorul nu va avea de suferit. Si invers.

Dincolo de asta, in cazul fructelor, verdeturilor si legumelor, vorbim de pastrarea proprietatilor nutritive, fara ca acestea sa se ofileasca sau sa-si piarda gustul. Mai vorbim in cazul lor si de un nivel de umiditate bun, ceea ce inseamna perioda de consum este clar imbunatatita.

Citeste si despre Daewoo FN-153

In cazul Electrolux EN3853MOX vorbim de un nivel de umiditate cuprins intre 25-40%. Pe cand in cazul frigiderelor comune, nivelul de umiditate poate urca pana la 90%. Si odata cu el apare si fenomenul de alterare al alimentelor.

Electrolux EN3853MOX mai inseamna si o compartimentare inligenta. In cazul sau intalnim un sertar special conceput pentru fructe si legume. Pe de alta parte, intalnim suport pentru sticle, astfel incat acestea sa nu se sparga. Intalnim si un bun suport pentru oua, eficient in cazul acestor alimente usor perisabile.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei frigorifice este adaptat dotarilor, mai ales ca in cazul acestui model vorbim si despre un consum redus care situeaza combina in clasa A++. Nu trebuie uitat faptul ca este vorba de o combina de tipul Full No Frost.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply