Samsung BRB269999WW/EF

Pentru toti cei care se afla in cautarea unei combine frigorifice, recomandam un model incorporabil, de culoare alba, ideal pentru a completa armonios bucataria: Samsung BRB269999WW/EF, un model atractiv si eficient din punct de vedere al dotarilor. Dar sa vedem despre ce este vorba in cazul sau. (vezi disponibilitatea)

Samsung BRB269999WW/EF

Despre Samsung BRB269999WW/EF

Aspectul combinei este unul simplu. Ea are culoarea alba, o nuanta destul de simplu de asortata. Totodata, aceasta nuanta este placuta si destul de atractiva. Combina are o inaltime de 177,8 cm, potrivita pentru cei care nu au un tavan foarte inalt. Din punct de vedere al volumului, am putea spune ca aceasta este medie spre mare. Mai precis, in cazul sau vorbim despre 267 l.

Samsung BRB269999WW/EF
Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260000WW/EF, 267 l, Clasa A+, No Frost, 177.8 cm, Alb

De remarcat in cazul acestui produs este comparimentarea bine gandita. Combinele Samsung in general, indiferent daca sunt mai ieftine sau mai scumpe, pun accent pe armonioasa distribuire a alimentelor in interiorul lor.

Despre Samsung BRB269999WW/EF

Alte detalii importante de remarcat in cazul combinei Samsung BRB269999WW/EF – ce aduce pe langa aspectul atractiv?

Citeste si despre Samsung RB31HSR2DWW

Sistemul de functionare care a fost atribuit combinei Samsung BRB269999WW/EF este unul de tipul No Frost. Iar cand auzim denumirea acestuia, trebuie sa ne gandim la urmatoarele avantaje pe care le poate genera: consum mai redus, timp mai scazut pentru racirea alimentelor, eficienta mai crescuta, lipsa efortului in ceea ce priveste dezghetarea alimentelor si neamestecarea mirosurilor. Dar sa o luam pe rand.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In primul rand, in cazul acestei combine frigorifice vorbim despre clasa A+, ceea ce de la inceput determina un consum destul de redus. Dincolo de asta, combina vine cu un sistem de racire all-around. Acesta are rolul de a raci uniform frigiderul, in fiecare coltisor, dar fara a creste consumul. Mai precis, aerul rece estre suflat prin intermediul mai multor duze care se gasesc la nivelul fiecarui raft in parte. Iar acest lucru ajuta la mentinerea prospetimii alimentelor.

Dincolo de asta, faptul ca Samsung BRB269999WW/EF nu ingheata alimentele reprezinta un mare plus. Tehnologia de tipul No Frost determina constanta in racirea alimentelor, dar fara a determina acumulari de gheata. Mai precis, sistemul de racire creste durabilitatea produsului in sine si evita consumul de energie electrica la dezghetare. Iar utilizatorul economisesti timp pretios. El nu mai pierde minute-n sir dezghtand combina, ci profita de un sistem cu adevarat eficient.

Citeste si despre Arctic AK60320MT

Compresorul acestei combine este de tipul Digital Inverter. Totodata, acesta ajusteaza necesitatile de racire alegand din 7 niveluri. Astfel, cand utilizatorul isi doreste alimente racite mai rapid seteaza un nivel, iar iarna, atunci cand oricum este rece afara si in incapere, poate opta pentru un nivel de racire mai jos.

Combina Samsung BRB269999WW/EF aduce si un nivel de zgomot destul de redus, fapt care determina linistea utilizatorlui si o garantie de 10 ani. Este vorba, asadar, de o combina rezistenta, care nu vine cu un pret exagerat de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Accesul la alimente se realizeaza usor, cu ajutorul unui sertar ce prezinta o foarte usoara glisare. Astfel, combina aduce mai putine obstacole in ceea ce priveste accesarea limentelor si nu permite spatiului sa ramana nefolosit. Rafturile sunt realizate din sticla securizata, ceea ce creste nivelul lor de durabilitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply