Arctic AK60406NFMT+

In acest material va vorbim despre o combina frigorifica ce se dovedeste cu adevarat tentata. Aceasta iclude atribute bune, printre care si sistemul modern si inovator de tipul No Frost. Dar ca sa nu mai prelungim suspansul, va spunem ca este vorba despre combina frigorifica Arctic AK60406NFMT+, un model care impresioneaza nu doar prin atributele sale, ci si prin design. (vezi disponibilitatea)

Arctic AK60406NFMT+

Despre Arctic AK60406NFMT+

In ceea ce priveste aspectul, putem observa ca acest model are o trasatura aparte. El este semiincorporabil, ceea ce inseamna ca se poate integra in mobilierul din bucatarie. Mai precis, culoarea sa este metalizata, ceea ce ii confera un aspect seducator si tentant.

Arctic AK60406NFMT+
Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, H 203, Metal Look

Ba mai mult, sistemul de deschidere al usii inseamna 90 de grade, ceea se traduce printr-o deschidere completa. , tinand insa cont de linia mobilierului. Acest lucru determina armonie in designul incaperii in care intentionati sa asezati combina.

Despre Arctic AK60406NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT+ – exact ce ti-ai putea dori in bucataria ta moderna

Citeste si despre Sharp SJEX770FSL

Volumul acestei combine este de 362 l, ceea ce o face suficient de incapatoare pentru toata gama de alimente a unei familii. Rafturile sunt de tipul Safety Glass, o caracteristica moderna si ideala pentru combinele frigorifice. Atributul Safety Glass este important deoarece indica faptul ca modelul este capabil sa sustina cantitati destul de mari de greutate, indiferent daca este vorba de mancare gatita sau alimente pastrate pentru conservare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dotarea cunoscuta drept Clasa A++ inseamna un consum cu adevarat redus de energie. Mai precis, vorbim in cazul sau de facturi mai mici cu 29% fata de combinele care fac parte din clasa A+. Totodata, este o dovada de maturitate. Majoritatea combinelor moderne din ziua de azi au ajuns parte din clasa A++.

Full No Frost este sistemul acestui model Arctic AK60406NFMT+ ceea ce inseamna o racire ideala pentru orice tip de alimente, de la carne si lactate, pana la fructe, mancaruri, legume sau verdeturi. Curentii de aer sunt mentinuti in permanenta la un nivel optim, aducand un plus de confort prin faptul ca nu trebuie dezghetat periodic frigiderul.

Citeste si despre Hotpoint SXBHAE925

Tehnologia Air Flow Dual Tech este renumita pentu curentii sai multidirectionali, acestia ajungand in toate zonele. Rolul lor este de a mentine prospetimea alimentelor mai mult timp, dar si de a avea grija ca umiditatea sa fie mentinuta in parametri. Pe de alta parte, tot acest sistem al combinei Arctic AK60406NFMT+ este cel care nu permite mirosurilor sa devina amestecate si neplacute pentru utilizator.

Fast Freeze XL Zone este compartimentul situat in partea superioara a congelatorului acestei combine, avand rolul, asa cum indica si denumirea sa de a raci rapid alimentele. Practic timpul de congelare este considerabil redus, iar acest lucru ofera mai multa libertate utilizatorului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Vorbim in cazul modelului Arctic AK60406NFMT+ despre Fresh Max 0°C, un compartiment in care temperatura este special setatata la 0°C sau aproape de aceasta valoare, pentru a pastra mai bine alimente precum carnea sau lactatele. Dincolo de asta, gheata nu se depune asupra lor, ci le pastreaza prospetimea. Din punct de vedere al pretului modelului Arctic AK60406NFMT+, nu putem preciza decat ca acesta este bine stabilit, in raport cu dotarile oferite de acest dispozitiv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply