Bosch KIS87AF30

Pentru toti cei care isi doresc o combina cu atribute bune, care se remarca prin sistemul de racire, rezistenta si garantia calitatii, venim cu o sugestie interesanta: modelul incorporabil Bosch KIS87AF30. Acest model de combina se remarca prin eleganta stilului, fiind genul de combina usor de asortat si cu atribute excelente. Dincolo de asta, ea are si o culoare versatila: un alb usor de asortat. (vezi disponibilitatea)

Bosch KIS87AF30

Despre Bosch KIS87AF30

Din punct de vedere al dimensiunilor, am putea spune ca acest model nu pune niciun fel de probleme. Nu este o combina foarte inalta, dar nici foarte scunda. Astfel, inaltimea sa este de 177 cm, fiind un produs destul de voluminos. Mai precis, la capitolul volum se remarca cei 272 L.

Bosch KIS87AF30
Combina frigorifica incorporabila Bosch KIS87AF30, 272 l, Clasa A++, H 177 cm

Si apropo de aspecte care se remarca, in cazul acestei combine vorbim despre o compatimentare buna, cu un sertar special conceput pentru a pastra in siguranta fructele si legumele. La toate acestea se adauga faptul ca sertarele au atribute variabile. Dar mai multe detalii despre acest aspect vom discuta in partea a doua a acestei recenzii.

Despre Bosch KIS87AF30

Combina frigorifica Bosch KIS87AF30 – o analiza mai detaliata a produsului

Citeste si despre Arctic AK60360MT+

Clasa de eficienta energetica a acestui model este A++. Din aceasta informatie ne dam seama ca ea consuma destul de putin, fiind genul de combina interesanta si eficienta. Astfel, avand in vedere faptul ca sunt atat de multe cheltuieli in fiecare, o combina precum Bosch KIS87AF30, care consuma mai putin, este mai mult ca binevenita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Raftul de tipul VarioShelf este unul care ofera utilizatorului posibilitatea de a-l plia sau chiar extinde, in functie de cat spatiu are nevoie pentru a putea aseza toate alimentele. Iar cand vine vorba de alimente, nu trebuie uitat ca este vorba despre unele putin mai voluminoase, asa cum sunt sticlele.

Dincolo de VarioShelf, Bosch KIS87AF30 vine si cu sertar special conceput pentru fructe si legume. Acesta se numerste HydroFresh si are rolul de a avea grija de fructe, legume sau verdeturi. Mai precis, cei care au testat aceasta combina, au observat ca intr-un astfel de sertar, prospetimea acestor alimente este de doua ori mai mare decat in cazul combinelor conventionale.

Citeste si despre Heinner HCNF-317

Totodata, exista si sertarul de tip Big Box, adica cel care ofera spatiu suficient pentru alimentele mai voluminoase care isi gasesc, de regula, locul in congelator. Printre acestea amintim bucatile de carne sau sunca, dar si pungile cu gheata pe care le folosim vara pentru a ne racori mai usor.

Tehnologia cu care este inzestrat acest model este de tipul Low Frost. Astfel, combina nu consuma foarte mult, dar nici nu ingheata alimentele. Desigur, exista alte modele de combine, chiar in gama Bosch care nu ingheata absolut deloc alimentele. Acelea au un sistem modern si inovator de tipul No Frost, insa si preturile lor sunt pe masura. In cazul acestea se ia in considerare un consum mai redus de energie, dar si posibilitatea de oferi utilizatorului un efort mai redus in ceea ce priveste procesul de dezghetare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este in cazul combinei frigorifice Bosch KIS87AF30 o garantie a calitatii. Acesta nu este mare, dar nici foarte mic.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply